28 / 04 / 2024

Ünlü ekonomisten ‘kur şoku’ uyarısı!

Ünlü ekonomisten ‘kur şoku’ uyarısı!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, hükümetin iktidarda kalmak adına seçimler öncesi yaptıklarını buz pateni olarak adlandırırken, yeni bir kur şoku uyarısında da bulundu.



Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, seçimler öncesinde yaşananlarla ilgili ilginç ifadeler kullanarak, uyarılarda bulundu.

Türkiye’nin en ünlü ekonomistlerinden Atilla Yeşilada, Sözcü’den Mehtap Özcan Ertürk’e konuştu.

Ünlü ekonomisten ‘kur şoku’ uyarısı!

Yeşilada, hükümetin iktidarda kalmak için verdiği mücadelenin faturasının seçimlerden sonra ödeneceğini ve en büyük riskin de ödemeler dengesi krizi olduğunu iddia etti.

“Anketlere göre muhalefetin önde olduğunu ve  dolayısıyla hükümetin de buna karşılık elinden geleni ardına koymayacağını savunan Atilla Yeşilada ancak ekonomide dengelerin oldukça bozulduğunu ve seçmenin gönlünü almak adına yapılan her şeyin diğer bir alanda sorunları büyüttüğünü söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön