19 / 05 / 2024

Metız Co Turizm Yazılım Emlak nerede

Metız Co Turizm Yazılım Emlak nerede

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Hfb İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hfb İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Haşmet Öz tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Sezai Çiftçi tarafından kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Metız Co Turizm Yazılım Emlak nerede Haberi

Metız Co Turizm Yazılım Emlak nerede

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)TURİZM Turistik amaçlı yurtiçi ve yurtdışı gezi, tur ve seminerler, kongreler düzenlemek, rehberlik, danışmanlık hizmetleri vermek. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyon, plaj, pastane, içkili-içkisiz lokanta ve kafeterya, çay bahçesi, kıraathane, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, gece kulübü işletebilir.Bu faaliyetler için gerekli her türlü tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devralabilir, devredebilir, inşa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan...