17 / 05 / 2024

Metrekare inşaat iletişim

Metrekare inşaat iletişim

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Boztepe tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022!

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? AVM maliyeti arttı mı? İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2022...

Otel metrekare inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında alışveriş merkezi inşaatlarında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül 2020 tarihinde belli oldu. İşte otel metrekare inşaat maliyeti 2021...

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

AVM metrekare inşaat maliyeti 2020!

2020 yılında alışveriş merkezi inşaatlarında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri 29 Ağustos 2019 tarihinde belli oldu. İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2020...

AVM metrekare inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında alış veriş merkezi inşaatlarında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz haftalarda belli oldu. İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2019..

Bina metrekare inşaat maliyeti 3 bin TL oldu!

Emlak vergisine esas olmak üzere gelecek yıl uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Bina metrekare inşaat maliyeti 3 bin TL oldu..

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

MS Mega Aydos iletişim!

MS Mega Yapı imzası taşıyan MS Mega Aydos Pendik projesi 600 daire ve 34 ticari birimden meydana geliyor. Proje 56 bin 681 metrekare inşaat alanına sahip...

Metrekare inşaat iletişim Haberi

Metrekare inşaat iletişim

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Boztepe tarafından kuruldu.

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Acıbadem Mahallesi Acıbadem Caddesi No: 226/6...