02 / 05 / 2024

metro 34 projesi

metro 34 projesi

Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen, faizsiz esnek ödeme planları bulunuyor.

Metro 34’te metrekaresi 5 bin 400 TL'ye!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Metro 34’te 2 yıl taksit ve 0 faizle!

Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor. Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor.

Metro 34 Eşbah Yapı satılık!

Konum bilgisine göre Atatürk havalimanına 10 kilometre uzaklıkta bulunan projede 80 adet ofis yer alıyor. Metro 34 Eşbah Yapı satılık bağımsız birimler metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

İkitelli Metro 34 iletişim!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığıyla yükseliyor. İkitelli Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgileri!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL başlıyor. Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgileri kapsamında 3. Havalimanına yakın mesafede yükseliyor.

İkitelli Metro 34 fiyat!

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen proje Atatürk havalimanına 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. İkitelli Metro 34 fiyat listesine göre metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Metro 34 iletişim bilgileri!

Konum bilgisine göre Atatürk havalimanına 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası bulunuyor. Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

İkitelli Metro 34 nerede?

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016 'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Peki İkitelli Metro 34 nerede?

Metro 34'te ofisler yatırımcılarını bekliyor!

İş dünyasının merkezlerinden İkitelli’de konumlanan ve son aşamaya gelinen Metro 34’te cadde mağazaları ve son ofisler yatırımcılara sunuluyor.

Metro 34 satış fiyatları!

3. Havalimanına yakın mesafede inşa edilen projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası bulunuyor. Metro 34 satış fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

İkitelli Metro 34 satış ofisi!

Fiyatların metrekare birim bazında 5 bin TL'den başladığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. İkitelli Metro 34 satış ofisi telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon!

İçerisinde ofis ve mağazanın yer adlığı projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası yer alıyor. Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgisi kapsamında 3. Havalimanına yakın mesafede yükseliyor.

Metro 34 İkitelli fiyatları!

3. Havalimanı' na yakın mesafede hayata geçirilen proje içerisinde ofis ve mağaza bulunuyor. Metro 34 İkitelli fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL 'den başlıyor.

Metro 34 İkitelli fiyatları ne kadar?

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen Metro 34 Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje tek bloktan oluşuyor. Peki Metro 34 İkitelli fiyatları ne kadar?

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosunda test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Karat 34 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Karat 34 projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

Emlak Konut GYO Karat 34 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Karat 34 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut Karat 34 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Karat 34 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Gebze-Darıca metro hattıyla ilgili 10 soru!

Gebze-Darıca metro hattı projesi ihale süreci ve tamamlanacağı tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

metro 34 projesi Haberi

metro 34 projesi

Metro 34 hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.


17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Ofis büyüklüklerinin 120 ile 900 metrekare arasında farklılık gösteren projede 80 adet ofis alanı mevcut. 

Metro 34 projesi lokasyon olarak;  TEM Otoyolunun kuzeyinde, Tarihi yarımada'ya 15 kilometre, Atatürk Havalimanı, yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanına ve Kanal İstanbul projesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen,...