28 / 08 / 2024

Metro 34te ofisler yatırımcılara sunuldu

Metro 34te ofisler yatırımcılara sunuldu

İş dünyasının merkezlerinden İkitelli’de konumlanan ve son aşamaya gelinen Metro 34’te cadde mağazaları ve son ofisler yatırımcılara sunuluyor.

Metro 34'te son ofisler satışta! Metrekaresi 5 bin 400 TL!

Prestijli kat holleri, kapalı otopark, geniş alanlı açık otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip Metro 34 projesine hemen taşınılabiliyor. Son ofislerin satışta olduğu projede metrekare birim fiyatları 5 bin 400 TL'den başlıyor.

Metro 34'te son ofisler satışta! Metrekaresi 5 bin 400 TL'ye!

17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Projede aidatların çok makul seviyede olması ise sizlere büyük avantaj sunuyor.

Metro 34'te A+ ofisler 24 aya varan vadeli ödemelerle!

Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen, faizsiz esnek ödeme planları bulunuyor.

Metro 34'te hemen teslim A+ ofisler!

17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Ofis büyüklüklerinin 120 ile 900 metrekare arasında farklılık gösteren projede 80 adet ofis alanı mevcut.

Metro 34'te hemen teslim A+ ofisler! 0 faizli taksit avantajıyla!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Metro 34'te ofisler yatırımcılarını bekliyor!

İş dünyasının merkezlerinden İkitelli’de konumlanan ve son aşamaya gelinen Metro 34’te cadde mağazaları ve son ofisler yatırımcılara sunuluyor.

Metro 34'te ofisler yatırımcılara sunuldu!

İş dünyasının merkezlerinden İkitelli’de konumlanan ve son aşamaya gelinen Metro 34’te cadde mağazaları ve son ofisler yatırımcılara sunuluyor.

Metro hattı raporu basın toplantısı yarın!

JLL Türkiye, Araştırma ekibinin hazırladığı raylı taşıma sistemlerinin ofis pazarı üzerindeki etkisinin değerlendirildiği “Ofisler Metro ile Doluyor” raporunu sunacak.Metro hattı raporu basın toplantısı yarın yapılacak.

Kartal Helis Metro Ofis'te kiralamalar başladı!

Helis Yapı ve Proje Beyaz tarafından Kartal'da hayata geçirilen Helis Metro Ofis projesinde satışlar tamamlandı, kiralamalar başladı. Peki Helis Metro Ofis'te ofis kiraları kaç TL'den başlıyor? Helis Metro Ofis'te ofisler kaç TL'den satıldı?

Kartal Helis Metro’da ofisler 390 bin liradan başlıyor!

Helis Yapı’nın Kartal’da hayata geçirdiği Metro Ofis projesinde fiyatlar 390 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofisler minimum 65 metrekare büyüklüğe sahip

İstanbul Metrosu Haliç Metro Geçiş Köprüsü inşasında yeni aşamaya geçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 yılında ihalesi yapılan, Süleymaniye Camisi'nin siluetini etkileyeceği gerekçesiyle, İstanbul'u Dünya Miras Listesi'nden çıkarılma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan İstanbul Metrosu Haliç Metro Geçiş Köprüsü

Ankara Metro ihalesi için 10 şirket bir araya geldi!

Ankara Metrosu ihalesine getirilen "yerli" şartı Türk şirketlerini harekete geçirdi. Yerli tramvay ve metro vagonu üretimi için 10 "babayiğit" bir araya geldi

Helis Yatırım'dan Kartal Metro Ofis'te metrekaresi 5 bin TL'ye ofis!

Beyaz Ofis projesini hayata geçiren Helis Yatırım, yeni proje için düğmeye bastı. Metro Ofis adı verilen proje 18 ayda tamamlanacak

Metro 34te ofisler yatırımcılara sunuldu Haberi

Metro 34te ofisler yatırımcılara sunuldu

Metro 34’ün ofis katlarında işletmelere ve özel kurumlara uygun alanlar bulunurken, cadde mağazaları da ideal konumuyla dikkat çekiyor. Yenilenme ihtiyacı olan bu bölgeye 80 ofis ve 32 modern cadde mağazası inşa eden Akyapı ve Eşbah yatırım ortaklığı, bu eksikliği gidermeyi planlıyor. 84 aya kadar uygun kredi oranlarıyla çeşitli ödeme planları olan projede, 5 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak...