02 / 10 / 2024

metro bağlantıları

metro bağlantıları

Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu Sözleşme İmzaTöreni' nde konuşan Kadir Topbaş, İstanbul' un, 2016 yılında günde 7 milyon kişinin kullanabileceği raylı sistem ağına kavuşacağını söyle di...

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında yer alan Bağcılar'da 150 bin metrekare alana Millet Bahçesi yapılıyor. İlçenin cazibesinin daha da artması planlanıyor.

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Kent içi raylı sistemlere 7,5 milyar liralık bütçe!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından aralarında İstanbul banliyo hatlarının iyileştirilmesi, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları metro bağlantılarının da bulunduğu kent içi raylı sistemlere 7,5 milyar lira bütçe ayrıldığı açıklandı.

İstanbul Yeni Havalimanı metro bağlantıları!

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Yeni Havalimanı metroları tamamlama projesi kapsamında yer alan işleri yayınladı...

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca bağlantısı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca bağlantılarının 2018 yılı sonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Kağıthane TEM Arıcılar Bağlantı yoluna ilişkin imar değişikliği askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, TEM Arıcılar Bağlantı Kolu ve Arıcılar Yolu Rehabilite Uygulama Projesi'ne ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar!

İstanbul Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Damga Metro projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje 8 bin 83 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

metro bağlantıları Haberi

metro bağlantıları

İstanbul BÜyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016'da İstanbul'un günde 7 milyon kişinin kullanabileceği raylı sistem ağına kavuşacağını söyledi. Topbaş, "2019'da da 11 milyon insanımızın kullanabileceği raylı sistem ağına sahip olunacak." dedi. 

Kadir Topbaş, Saraçhane'deki başkanlık binasında düzenlenen MecidiyeköyMahmutbey metrosu sözleşmesi imza törenine katıldı. Toplantıya Topbaş'ın yanı sıra; Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Bağcılar- Belediye Başkanı Lokman Çağıncı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Raylı Sistemler Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacı Mustafaoğlu, Kalyon Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, Kolin Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Gülermak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necdet Demir ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Başkan Topbaş, İstanbul'un gelecekte en modern kentlerden birisi olacağını söyledi. Topbaş, "850 milyon ihale bedeli ile sonuçlandı. Zaman olarak 2017...