02 / 05 / 2024

Metro Garden açıldımı

Metro Garden açıldımı

Açılışının ilk gününde büyük bir izdiham yaşayan Alışveriş Merkezi, bölgesindeki önemli bir boşluğu doldurdu. Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metro Garden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Şile'deki askeri alan imara açıldı mı?

İstanbul Şile’de eski askeri lojmanların yer aldığı iki ayrı parselden oluşan toplam 30 dönümlük askeri alanın imara açıldığı iddia edildi.

Tuzla’daki askeri arazi imara açıldı!

Tuzla'da yer alan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Kışlası’nın yanındaki arazi imara açıldı. Mülkiyeti belediyeye ait araziye konut yapılacak.

Metro Garden AVM yılbaşında açık mı?

Metro Garden AVM , hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM yılbaşında açık mı? Metro Garden AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Metro Garden AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Metro Garden açıldımı Haberi

Metro Garden açıldımı


Açılışının ilk  gününde büyük bir izdiham yaşayan Alışveriş Merkezi, bölgesindeki önemli bir boşluğu doldurdu. Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metro Garden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metro Garden AVM bulunduğu bölgeye yeni bir soluk getirdi. Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metro Garden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden'ın mağazaları ve sosyal donatılarıma İstanbul'un sosyal cazibe merkezlerinden biri olması bekleniyor. 



NİTELİKLİ PROJELERE DEVAM

Metro Garden Alışveriş Merkezi'nin çevresindeki lüks konutlar nedeniyle önemli bir çekim merkezi olacağını dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, açılışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Elmas, "Axis'den sonra yine kendi bölgesinin ilk alışveriş merkezini hizmete açmanın...