05 / 05 / 2024

metro imar planı

metro imar planı

Bugün İBB tarafından 4 metro hattının imar planı askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Temmuz'da askıdan inecek...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

İkitelli-Ataköy Metro Hattı Revizesi imar planı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, İkitelli - Ataköy Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

4 metro hattının imar planı askıda!

Bugün İBB tarafından 4 metro hattının imar planı askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Temmuz'da askıdan inecek...

Kurtköy Metro İstasyonu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kurtköy Metro İstasyonu ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Vezneciler-Sultangazi metro hattı imar planı askıda!

Fatih İlçesi'nden geçecek Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kirazlı-Halkalı metro hattı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirazlı-Halkalı metro hattı imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Altunizade-Çamlıca metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Altunizade - Çamlıca Camii Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kabataş Martı Projesi'nin imar planı askıda!

İstanbul’daki Kabataş Martı Projesi'nin imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Askıya çıkarılan imar planının raporunda Kabataş'a bağlanacak metro hatlarının son durumu anlatıldı.

Mahmutbey-Bahçeşehir Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Mahmutbey - Bahçeşehir - Raylı Sistem Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

metro imar planı Haberi

metro imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bugün 4 metro hattının imar planı tadılatını askıya çıkardı. Metroların imar planları 31 Temmuz'da askıdan inecek. İşte imar planı askıya çıkan metrı hatları;

1- Pendik İlçesi, Kurtköy Metro İstasyonu ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

2- Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Metro Hattı Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 26 Eylül 2017 tasdik plan askıya çıkarıldı. 

3- Fatih İlçesi, Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21 Şubat 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

4- Bahçelievler İlçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve...