27 / 04 / 2024

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu imar planı askıda!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 26 Temmuz'da askıdan inecek.

Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüpsultan ve Arnavutköy ilçelerine hizmet verecek olan Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın istasyonlaro şu şekilde; Gayrettepe, Kağıthane, Hasdal, Kemerburgaz, Göktürk, İhsaniye, İstanbul Havalimanı 1, İstanbul Havalimanı 2, İstanbul Havalimanı 3.

Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı; Gayrettepe İstasyonu’nda Metrobüs ve Şişhane-Taksim - 4.Levent-Hacıosman Metro Hattı ile, Kağıthane İstasyonun’da Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı ile entegre olacak.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu imar planı askıda!

İmar planı için tıklayın

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?


Geri Dön