09 / 05 / 2024

metro kaç mağaza açtı

metro kaç mağaza açtı

Kubilay Özerkan, bu yıl açılan 2 mağazayla birlikte Türkiye'de toplam 31 mağazaya ulaştıklarını belirterek, "2015 yılında gerek turizmin yoğun olduğu büyük şehirlerde gerekse Anadolu şehirlerinde mağaza açma planlarımız var" dedi.

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Metro Market 2017'de 2 yeni mağaza açacak!

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016'yı başarılı geçirdiklerini 2017'de de 2 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

Starbucks Milano'da mağaza açacak!

ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, küçük kahve dükkânlarının büyük önem tuttuğu İtalya’da da mağaza açmaya karar verdi. CEO, ilk mağaza sonrasında İtalya’da başka kentlerde de şubeler açmak istediklerini belirtti.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

Konyalı Saat 2017 yılına kadar 50 mağaza açmayı hedefliyor!

Yıl sonuna kadar 6 mağaza daha açacak olan Konyalı Saat, yine İstanbul'da Metro Garden, Mail of İstanbul, Koru Florya ve İzmir Mavibahçe AVM'de yeni şubeler açacak.

Kağıthane Vera Residence mağaza fiyatları!

Vera Group girişimi imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Vera Residence mağaza fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Suwen, Metro City AVM ve Kent Plaza AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Suwen International, İstanbul Metro City AVM ve Konya Kent Plaza AVM’de açtığı iki yeni mağazası ile Türkiye’deki mağaza sayısını 13’e çıkarttı

Tesco Kipa, Antalya Kaş'ta mağaza açtı!

Tesco Kipa, Antalya Kaş mağazasının açıldığını duyurdu

Tesco Kipa, Manisa ve Antalya'da mağaza açtı!

Tesco Kipa, Manisa Mesir ve Antalya Kaş Kalkan'da birer mağaza açtığını bildirdi

Metro Market Kağıthane'de nerede açıldı Metro Kağıthane'ye ulaşım krokisi!

Metro Market, Kağıthane'de açıldı. Metro, Türkiye'deki 22. mağazasını İstanbul'un ilçesi Kağıthane'de açtı. İşte Metro Kağıthane'ye ulaşım krokisi, iletişim bilgileri ve Metro Market'in Kağıthane şubesinin açık olduğu saatler

metro kaç mağaza açtı Haberi

metro kaç mağaza açtı


Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, bu yıl açılan 2 mağazayla birlikte Türkiye'de toplam 31 mağazaya ulaştıklarını belirterek, "2015 yılında gerek turizmin yoğun olduğu büyük şehirlerde gerekse Anadolu şehirlerinde mağaza açma planlarımız var" dedi. Kubilay Özerkan, ekonomik performansı nedeniyle şirketin Türkiye'yi Rusya ve Çin'le beraber yatırımda öncelikli üç ülkeden biri yaptığını, odaklanmak istedikleri pazarlar nedeniyle bazı ülkelerden çıkma kararı alındığını...