27 / 04 / 2024

metro nerelere yapılacak

metro nerelere yapılacak

İstanbul Avrupa Yakası metro projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile İstanbul’un bir ucundan bir ucuna ulaşımı saatlerden dakikalara indiren o Avrupa Yakası metro projeleri…

Kadir Topbaş: Raylı sistemi 11 milyon kişilik kapasiteye çıkaracağız!

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için tekrar aday gösterdiği İBB Başkanı Kadir Topbaş, trafik sorununu çözmek için raylı sistemi 2019'a kadar 11 milyon kişilik kapasiteye çıkaracaklarını söyledi...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

İstanbul'da 5 yılda 20 kilometrelik metro hattı açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açılışında konuştu. İmamoğlu, İstanbul'da yeni yapılacak metro hatlarına ilişkin bilgiler verdi.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

İstanbul'da 6 yeni metro ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İstanbul’un metro çalışmalarını zirveye çıkaracak altı farklı hattın ihalesi tek seferde yapılacak. 14 Aralık’ta 10 milyar liralık Bahçeşehir, Sultanbeyli, Yenidoğan, Halkalı, Kayaşehir, Göztepe ve Tuzla metro ihaleleri düzenlenecek.

İşte İstanbul'da 2019 yılına kadar yapılacak metro hatları!

İstanbul'da 2019 yılına kadar 53 metro hattı projesi yapılacak. İşte 2019 yılına kadar yapılacak metro hatlarının semtlere göre dağılımı....

GATEM-Gaziantep Organize Sanayi metro hattı yapılacak!

Gaziantep’in ulaşım master planında birçok projeyi hayata geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor.

Sultanbeyli'ye 3 ayrı metro hattı yapılacak!

Topbaş, "Sultanbeyli’ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar’a, Kartal’a, Kadıköy’e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. İnşallah 2 metro hattımızı 2019’da tamamlayacağız." dedi.

metro nerelere yapılacak Haberi

metro nerelere yapılacak




Bir ev almaya karar verirken belki de en önemli kriter lokasyon. Evinizin toplu taşıma araçlarına yakınlığı özellikle İstanbul gibi bir metropolde büyük önem taşıyor. Bu, günlük yaşamda zamandan tasarruf sağlarken bir yandan da yatırımınıza değer katıyor. Bu haberimizde Avrupa Yakası ulaşım yatırımlarını mercek altına aldık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Her yerde metro, her yere metro” sloganı ile başlattığı ulaşım yatırımları sayesinde İstanbul’un bir ucundan bir ucuna ulaşım saatlerden dakikalara iniyor. 


İşte Avrupa Yakası metro projeleri…



Yılın ilk metrosu

Yenikapı-Aksaray metrosu 2014’ün ilk metro proje. Proje ile Yenikapı Aksaray arası 0,7 kilometrelik hat...