06 / 05 / 2024

Metro Propertıes 2015

Metro Propertıes 2015

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan METRO PROPERTIES, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki geniş tecrübesi ve istikrarlı uygulamalarıyla birleştiriyor. AVM'ler için tek kaynaktan çözümler sunuyor.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Naser Davud tarafından kuruldu.

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arsa Dermenlı ve Babajıde Paou Olumoımu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üsküdar Sultanbeyli metro ihalesi Ağustos'ta!

2015 yılının Ekim ayında açıklanan Sultanbeyli’ye gidecek Üsküdar Çekmeköy Sultanbeyli yeni metro hattının ihalesi Ağustos’ta yapılacak.

İstanbul'a 8 yeni metro hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne 2015 Yılı Faaliyet Raporu'nu sunan Başkan Topbaş, 3. döneminin önemli vizyon projelerini açıkladı. Topbaş, İstanbul’a 8 yeni metro müjdesi verdi.

Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro hafta içi hergün saat 07:30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro market bayramda kaçta açılıyor?

Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro Garden hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Garden AVM bayramda kaçta açılır?

Altunizade-Çamlıca metro hattı pazartesi ihale ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

Dudullu-Bostancı metro hattı imar planı tadilatı askıdan iniyor!

Dudullu-Bostancı metro hattı 1/5000 1/1000 ve 1/2000 ölçekli imar planı tadilatı 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıktı. 12 Aralık 2014 tarihinde onaylanan imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihale tarihini 24 Haziran 2015 günü açıklamıştı. Açıklamaya göre, Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün yapılacak.

Metro Propertıes 2015 Haberi

Metro Propertıes 2015

Metro Propertıes uluslararası deneyimi ve vizyon sahibi bakış açısı ile tüm AVM'ler için tek kaynaktan çözümler sunuyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık METRO PROPERTIES'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor. İş ortaklarına tek kaynaktan, uzman kadrosuyla hizmet veren ve değer katan METRO PROPERTIES, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip. METRO PROPERTIES, yıllar içinde oluşturduğu know-how'dan birlikte çalıştığı firmaları da yararlandırmak için atağa geçti. METRO PROPERTIES, halen 31 ülkede, 250 bin çalışanı Ve 2 bin 200'ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor. 


METRO PROPERTIES, hedef: Uzun dönemde aktif varlık ve stratejik portföy yönetimi ile gayrimenkul geliştirici ve yatırımcısı olarak varlıklarının değerini artırır. Sahip olduğu ve yönetimini yaptığı alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği yönetim ve kiralama faaliyetlerini, uluslararası deneyim...