05 / 05 / 2024

Metro Properties arsa satışı

Metro Properties arsa satışı

Türkiye'deki Metro Cash & Carry'nin sahibi Metro Properties Almanya ve Çin'den sonra Türkiye'de de mağazalarının bulunduğu bölgelerdeki arazileri farklı inşaat projeleri için satma yolunu seçti.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO'dan Edirne'ye Metro Hotel Apartments projesi!

Avrasya GYO, Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19 bin 532 metrekare arsa alanı üzerinde Metro Hotel Apartments isimli projesini hayata geçirmek için çalışmalara  başladı.

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Portre Metro Pendik'te 410 bin TL'ye 2+1!

Portre Metro Pendik projesi 4 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 12 katlı 2 blok şeklinde yükselen Pendik Portre Metro projesinde fiyatlar 410 bin TL'ye başlıyor.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Metro Properties arsa satışı Haberi

Metro Properties arsa satışı

Şirket, DKY Kartal projesinin bulunduğu yerdeki arsayı DKY İnşaat'a sattı. Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer, "Kozyatağı ve Güneşli'deki mağazalarımızı değerlendirmeyi düşünüyoruz. Türkiye'de 31 mağazamız var bunların 20 tanesi bize ait" dedi. DKY İnşaat, DKY Kartal projesi için, 7 bin 500 metrekarelik Metro Toptancı Market dışında projenin yer aldığı parselin tamamını satın aldı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya "331 konutun 130'unu 1 haftada sattık"...