01 / 05 / 2024

Metro Properties gayrimenkul

Metro Properties gayrimenkul

Metro Properties, Türkiye'de konut ve rezidans işine soyunacak. Şirket buna yönelik İstanbul'da iki projeye başlayacak. Projelerden birinin Güneşli’deki ilk grosmarket olan Metro'nun arazisinde gerçekleştirileceği bildiriliyor

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul'un bu semtlerine metro piyangosu vurdu!

Kadıköy'ü Sabiha Gökçen Havalimanı'na bağlayan metro hattının hizmete açılması mega kent İstanbul'un uzak semtlerinde gayrimenkul fiyatlarını artırdı.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Metro Properties gayrimenkul Haberi

Metro Properties gayrimenkul

Dünyada 32 ülkede operasyonları bulunan Metro Group, 23 yıldır Türkiye pazarında da faaliyet gösteriyor. Organize perakende sektörünü grosmarket kavramı ile tanıştıran ilk şirket olarak da bilenin Alman Metro, ilk mağazasını da İstanbul Güneşli'de açmıştı. Alman grup, satış kanalları Metro Cash & Carry, Real, Media Markt ve Satürn ile Türkiye'de 67 mağazaya sahip. 

Çin, Rusya ve Hindistan'a ek olarak Türkiye de grubun son dönemde en önemli stratejik genişleme noktalarından biri. Öte yandan grup, fokuslandığı ülkelerden biri olan Türkiye'de farklı fırsatlar da arıyor. Öyle ki Metro Group'un tüm gayrimenkul yönetiminin sorumluluğu üstlenen şirketi Metro Properties, yakında gayrimenkul sektöründe farklı projelerle adını duyurmaya hazırlanıyor. 

ARAZİLERİ DEĞERLENDİRİLECEK 

Gayrimenkul varlıklarının değerini arttırmak amacında olan Metro Properties, kısa vadede AVM yatırımı yapmayıp, mevcut AVM'lerin değerini artıracak renovasyon ve...