05 / 05 / 2024

metro sistemleri Kadir Topbaş

metro sistemleri Kadir Topbaş

"Her Yerde Metro, Her Yere Metro" sloganıyla çalışmalarını yürüten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Raylı Sistem Yatırımları” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı...

AK Parti mega projelerini açıkladı! Ulaşıma 5 neşter!

AK Parti, yerel seçim hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Projeler arasında kentsel dönüşüm, lastik tabanlı tramvay sistemi, hızlı metro sistemleri ve yeni şehirler kurulması var...

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İBB yönetimi, geçmiş yıllarda beklenen düzeye ulaştırılamayan raylı sistemleri hızla geliştirmek için düğmeye bastı. İstanbul'da raylı sistemlerin uzunluğu 425 kilometreye ulaşacak. Peki hangi metro hattı ne zaman açılacak? İşte İstanbul'un açılacak metro hatları...

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu soruşturma dosyalarında metro ihaleleri de mi var?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski başkanları Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal’ın metro ihalelerinde tahmini 1 milyar TL kamu zararına sebep olduğu ileri sürülerek yapılan suç duyurusu Danıştay’dan döndü.

İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda raylar döşeniyor!

Yapım çalışmaları hızlandırılan Avrupa Yakası’nın önemli raylı sistemleri arasında yer alan İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda rayların döşenmesine başlanıyor. Raylarda ilk kaynak töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Bürokratlarının katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Koneka Solar Enerji Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koneka Solar Enerji Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu.

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

İptal edilen 6 metro hattına 3.3 milyar TL ödenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın iptal edilen metro hattı projelerine yeni ödenek ayrıldı. 6 metro hattına toplam 3.3 milyar TL ödeneceği açıklandı.

İstanbul’a yeni metro hattı müjdesi!

Kadir Topbaş döneminde onaylanan ve yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın iptal ettiği 76,9 kilometrelik 6 metro hattı ihalesinin ardından İstanbul genelinde toplam 60 kilometrelik yeni metro hattı projesi tasarlamak için düğmeye basıldı.

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2019'da açılacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kazı çalışmaları biten Mecidiyeköy- Mahmutbey metro tünelini yürüyerek inceleme yaptı. Başkan Topbaş metronun 2019 yılının ilk aylarında açılacağını söyledi.

İstanbul'a 5 yeni metro hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılacak olan 5 yeni metro hattı için ihale sürecinin tamamlandığını açıkladı.

Silivri'ye metro gelecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'de muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluştu. Topbaş burada Silivri metro projesi için açıklamalar yaptı.

İstanbul'a yeni metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara yeni metro müjdesi verdi. Başkan Topbaş , “Üsküdar’dan Beykoz’a metro projesi yapıyoruz. Çamlıca’da yapılan Camiye Altunizade’den bir raylı sistem planlıyoruz” dedi.

metro sistemleri Kadir Topbaş Haberi

metro sistemleri Kadir Topbaş

9 yıldır gece gündüz demeden aralıksız çalışarak İstanbul ulaşımında önemli mesafeler kat eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çalışma arkadaşlarıyla birlikte  “Raylı Sistem Yatırımları” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.


Tanıtıma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Hakan Şükür, Tülay Kaynarca, Harun Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Danışmanları, İBB Genel Sekreter Yardımcıları, İBB Daire Başkanları, İBB İştirak Genel Müdürleri ve çok sayıda İBB çalışanı katıldı.


Daha hızlı, konforlu ve güvenli toplu ulaşım için 9 yıldır aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul rayına oturacak” dedik, metro yatırımlarına hız verdik. Cumhuriyet Tarihi’nin en büyük metro yatırımını gerçekleştirdik” diye konuştu. 


Göreve geldikleri günden bu...