16 / 05 / 2024

metro turizm esenler

metro turizm esenler

Karayolu taşımacılığında firmalar konfor ve hizmet konusunda yarışır hale geliyor. Yapılan yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Metro Turizm yeni projesiyle yolcuların ismini otobüslerine yazdırıyor.

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dana Kırchnerova ve Soner Ünveren ortaklığında kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de ortaklığında kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Sleep Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sleep Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Keziban Demir, Meral Dündar ve Murat Dündar ortaklığında kuruldu. 

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

metro turizm esenler Haberi

metro turizm esenler

Karayolu taşımacılığında firmalar konfor ve hizmet konusunda yarışır hale geliyor. Yapılan yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Metro Turizm yeni projesiyle yolcuların ismini otobüslerine yazdırıyor. Bin 350 araçlık filosu ile Türkiye'de 76 ilde 900 acenteyle kara yolu yolcu taşımacılığı gerçekleştiren Metro Turizm, verdiği VIP servis ile Türkiye'nin en itibarlı ulaşım markaları anısında yerini aldı. Yılda 22 milyon yolcu taşıyarak en çok tercih edilen ulaşım markası olan MetroTurizm 2014 yılında da filosunu güçlendirerek, müşteri memnuniyeti için çalışmalarını...