28 / 04 / 2024

metro turizm yönetim kurulu başkanı

metro turizm yönetim kurulu başkanı

Bab Group ile Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Grubu arasındaki ortaklık iki ay sonra sona erdi. Bab Group’un kurucusu Ali Bayramoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi...

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birkan Bora Akarsu tarafından kuruldu.

Opyhome Emlak Yönetim Turizm ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Opyhome Emlak Yönetim Turizm ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kaya tarafından kuruldu.

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Avrasya GYO, Metro Portföy Yönetimi'nden hizmet alacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alacak...

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 99 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Güzelgülger, Hüseyin Çakır ve Ahmet Mutlu ortaklığında kuruldu.

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çamlı tarafından kuruldu.

metro turizm yönetim kurulu başkanı Haberi

metro turizm yönetim kurulu başkanı


"Grubumuza bağlı finans sektöründe faaliyet gösteren Neta Yatırım Menkul Değerler AŞ ile Metro Holding bünyesindeki Metro Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin birleştirilmesi ve yine grubumuza ait turizm sektöründe faaliyet gösteren Barsan Turizm Ticaret AŞ ile Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret AŞ arasında ortaklık tesis edilmesi ve buna paralel olarak dostça başlayan Metro Turizm'in profesyonel Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerim, hedef ve ideallerde oluşan fikir ayrılıkları, yönetim anlayışı farklılıkları, kurumsal yapı ve profesyonel anlayış gibi gerekçelerle yine dostça bir şekilde sona erdirilmiş, Metro Turizm'deki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevim ve şirket birleşmeleri ile ortaklık konuları da karşılıklı mutabakat ile sona erdirilmiştir.


Bu süre içinde sektör ve yetkilileri tarafından şahsıma gösterilen ilgi, sevgi ve saygı için tüm taraflara ve Metro Grup bünyesinde başta Sayın...