10 / 05 / 2024

metrobüs çalışmaları trafik

metrobüs çalışmaları trafik

Habertürk Gazete Yazarı Esra Boğazlıyan, Avcılar Beylikdüzü çalışmaları hakkında en son bilgileri paylaştı. İşte o yazı!

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

1915 Çanakkale Köprüsü çalışmaları hızla devam ediyor!

Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü olacak olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde çalışmalar devam ediyor...

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Şirinevler metrobüs istasyonunun üst geçidi yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler metrobüs istasyonu yaya üst geçidinde yenileme çalışması yapılacağını duyurdu. Belediye çalışmaları sebebiyle, 22-27 Ağustos tarihlerinde 22.00 ile 06.00 saatleri arası, geçici trafik düzeni kararı alındığını belirtti.

Marsu Mardin'de altyapısı çalışmalarına devam ediyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl'deki Çapakçur Köprüsü çalışmaları aksayacak!

Çapakçur Köprüsü ile ilgili çalışmalar hakkında iletişime geçtiğimiz Ziver İnşaat yetkilileri, İhale keşfine 2 bin 500 ton demir, Elazığ yolundaki alt geçit çalışmalarında yapılan petrol ve içmesuyu deplase çalışmalarının ihale keşfine koyulmadığını söyle

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

Düzce'ye metrobüs geliyor!

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı 6’ya çıkaracaklarını belirtti.

Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulması için gerekli kanun tasarısı çalışmaları başladı!

64. Hükümetin Eylem Planı'nda yer alan Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulması için gerekli kanun tasarısı çalışmalarına başlandı.

Kocaeli yaya köprüsü çalışmalarını yeniden başlatıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda trafiğin aksamaması için ara verdiği valilik yaya köprüsü çalışmalarını yeniden başlatıyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasının Cuma günü başlayacağını duyurdu.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

metrobüs çalışmaları trafik Haberi

metrobüs çalışmaları trafik



Kentin dört bir yanında aynı anda asfaltlama ve yol çalışmalarının başladığını, bu plansızlık programsızlık yüzünden de trafiğin tamamen kilitlendiği söylemiş ve haberi duyurmuştuk.


FSM ve Haliç’teki çalışmalar zaten en büyük işkencemiz halinde. Bu yetmiyormuş gibi 556 noktada asfalt çalışması sürüyor, üstüne bir de kaldırımlar yenileniyor, yayalar da sürücüler de perişan demiştik.


Okuyuculardan uyarı geldi


Avcılar-Beylikdüzü çilesi neredeyse iki yıllık eziyet... Bir türlü bitmeyen Beylikdüzü metrobüs hattı çalışmaları yüzünden ortalık toz-duman... Evet bir türlü bitmiyor. Güya 29 Ekim 2011’de hizmete açılacaktı. Olmadı, Şubat 2012 dendi, o da olmayınca bir daha da tarih verilmedi zaten.


Çalışmalar kapsamında kapatılan şeritler yüzünden aylardır Avcılar-Beylikdüzü arasında trafik kilit.

Aslına bakarsanız buradaki yoğunluk tüm E-5’i etkiliyor, her iki yönde birden araç konvoyu kilometrelerce uzuyor, öyle sadece sabah-akşam da değil. Günün her...