27 / 04 / 2024

Avcılar Beylikdüzü metrobüs çalışmaları bitmiyor!

 Avcılar Beylikdüzü metrobüs çalışmaları bitmiyor!

Habertürk Gazete Yazarı Esra Boğazlıyan, Avcılar Beylikdüzü çalışmaları hakkında en son bilgileri paylaştı. İşte o yazı!





Kentin dört bir yanında aynı anda asfaltlama ve yol çalışmalarının başladığını, bu plansızlık programsızlık yüzünden de trafiğin tamamen kilitlendiği söylemiş ve haberi duyurmuştuk.


FSM ve Haliç’teki çalışmalar zaten en büyük işkencemiz halinde. Bu yetmiyormuş gibi 556 noktada asfalt çalışması sürüyor, üstüne bir de kaldırımlar yenileniyor, yayalar da sürücüler de perişan demiştik.


Okuyuculardan uyarı geldi


Avcılar-Beylikdüzü çilesi neredeyse iki yıllık eziyet... Bir türlü bitmeyen Beylikdüzü metrobüs hattı çalışmaları yüzünden ortalık toz-duman... Evet bir türlü bitmiyor. Güya 29 Ekim 2011’de hizmete açılacaktı. Olmadı, Şubat 2012 dendi, o da olmayınca bir daha da tarih verilmedi zaten.


Çalışmalar kapsamında kapatılan şeritler yüzünden aylardır Avcılar-Beylikdüzü arasında trafik kilit.

Aslına bakarsanız buradaki yoğunluk tüm E-5’i etkiliyor, her iki yönde birden araç konvoyu kilometrelerce uzuyor, öyle sadece sabah-akşam da değil. Günün her saatinde bu işkence yaşanıyor. Ve şu günlerde, metrobüs hattının Avcılar istasyonuyla ilgili yoğun çalışmalar var. Yani bölge daha da karışık, önümüzdeki birkaç gün içinde yoğunluğun iyiden iyiye artması bekleniyor.


Ne diyelim... Anlaşılan bu yaz bize huzur yok.

Daha çok çekeceğimiz var. 


Esra Boğazlıyan/Habertürk



Geri Dön