10 / 05 / 2024

avcılar metrobüs çalışmaları

avcılar metrobüs çalışmaları

Habertürk Gazete Yazarı Esra Boğazlıyan, Avcılar Beylikdüzü çalışmaları hakkında en son bilgileri paylaştı. İşte o yazı!

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 192 adet Bağımsız Bölümün yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

avcılar metrobüs çalışmaları Haberi

avcılar metrobüs çalışmaları



Kentin dört bir yanında aynı anda asfaltlama ve yol çalışmalarının başladığını, bu plansızlık programsızlık yüzünden de trafiğin tamamen kilitlendiği söylemiş ve haberi duyurmuştuk.


FSM ve Haliç’teki çalışmalar zaten en büyük işkencemiz halinde. Bu yetmiyormuş gibi 556 noktada asfalt çalışması sürüyor, üstüne bir de kaldırımlar yenileniyor, yayalar da sürücüler de perişan demiştik.


Okuyuculardan uyarı geldi


Avcılar-Beylikdüzü çilesi neredeyse iki yıllık eziyet... Bir türlü bitmeyen Beylikdüzü metrobüs hattı çalışmaları yüzünden ortalık toz-duman... Evet bir türlü bitmiyor. Güya 29 Ekim 2011’de hizmete açılacaktı. Olmadı, Şubat 2012 dendi, o da olmayınca bir daha da tarih verilmedi zaten.


Çalışmalar kapsamında kapatılan şeritler yüzünden aylardır Avcılar-Beylikdüzü arasında trafik kilit.

Aslına bakarsanız buradaki yoğunluk tüm E-5’i etkiliyor, her iki yönde birden araç konvoyu kilometrelerce uzuyor, öyle sadece sabah-akşam da değil. Günün her...