10 / 05 / 2024

beylikdüzü metrobüs çalışmaları

beylikdüzü metrobüs çalışmaları

Habertürk Gazete Yazarı Esra Boğazlıyan, Avcılar Beylikdüzü çalışmaları hakkında en son bilgileri paylaştı. İşte o yazı!

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

7 bin 500 TL emekli maaşı alanların gözü aydın! Çalışmalar resmen başlıyor! Detaylar peş peşe geldi!

Emekli aylıklarına yapılacak zam miktarı ve iyileştirme çalışmaları, her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir önem taşıyor. 7 bin 500 TL üzeri emekli aylıklarına yapılacak zam oranları merak konusu olurken, konuya yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacağız!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirler başta olmak üzere toplu taşıma öncelikli olarak ulaşım sorunu çözülmemiş yer bırakmayacaklarını belirtti.

1915 Çanakkale Köprüsü çalışmaları hızla devam ediyor!

Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü olacak olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde çalışmalar devam ediyor...

Murat Kurum: 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her ile en az bir Millet Bahçesi yapma hedefiyle yola çıktık. '2'nci 100 Günlük Eylem Planı' kapsamında 28 ilde 25 milyon metrekare alanda 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satış fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü Gürpınar için dönüşüm çalışmaları hazır!

Beylikdüzü’nde köhneleşmiş yapıların olası bir afet anında can ve mal kaybına yol açmasını engellemek için kentsel dönüşümü amaçlayan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda geliştirilen plan notları, Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylandı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Sandıklı Bedesten projesi için çalışmalar başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, söz verdiği çalışmaları birer birer gerçekleştirerek, yapılamaz denilen projeleri hayata geçiriyor.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

beylikdüzü metrobüs çalışmaları Haberi

beylikdüzü metrobüs çalışmaları



Kentin dört bir yanında aynı anda asfaltlama ve yol çalışmalarının başladığını, bu plansızlık programsızlık yüzünden de trafiğin tamamen kilitlendiği söylemiş ve haberi duyurmuştuk.


FSM ve Haliç’teki çalışmalar zaten en büyük işkencemiz halinde. Bu yetmiyormuş gibi 556 noktada asfalt çalışması sürüyor, üstüne bir de kaldırımlar yenileniyor, yayalar da sürücüler de perişan demiştik.


Okuyuculardan uyarı geldi


Avcılar-Beylikdüzü çilesi neredeyse iki yıllık eziyet... Bir türlü bitmeyen Beylikdüzü metrobüs hattı çalışmaları yüzünden ortalık toz-duman... Evet bir türlü bitmiyor. Güya 29 Ekim 2011’de hizmete açılacaktı. Olmadı, Şubat 2012 dendi, o da olmayınca bir daha da tarih verilmedi zaten.


Çalışmalar kapsamında kapatılan şeritler yüzünden aylardır Avcılar-Beylikdüzü arasında trafik kilit.

Aslına bakarsanız buradaki yoğunluk tüm E-5’i etkiliyor, her iki yönde birden araç konvoyu kilometrelerce uzuyor, öyle sadece sabah-akşam da değil. Günün her...