22 / 05 / 2024

metrobüs samsun projesi

metrobüs samsun projesi

19 Mayıs 2019 hedefiyle yola çıkan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz maddi olanak sağlandığı anda Samsun'da 2014 yılının sonuna doğru metrobüs sistemini hayata geçireceklerini belirtti..

Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli!

Kitap fuarına gidenler metrobüs durağında mahsur kaldı. Günde 750 bin kişinin kullandığı metrobüsün zamanla yetersiz kaldığına dikkat çeken Şehir Plancıları Odası Başkanı Kahraman, " Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli." dedi.

Metrobüs Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını ikiye katladı!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Beylikdüzü'nde metrobüs konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Sefaköy Metrobüs İstasyonu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sefaköy Metrobüs İstasyonu’nu engelli kullanımına uygun hale getirmek için yaya üst geçidinde çalışmalara başlıyor. 15 günlük çalışma süresince istasyona ulaşım araç köprüsü üzerinden sağlanacak.

Tarihi Konya Çarşısı Restorasyon Projesi'ne ödül!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Tarihi Konya Çarşısı Restorasyon Projesi dünyanın sayılı yenileme projelerinden birisi. 2 bin 687 bağımsız bölüm ve işyeri yeniden düzenlendiği, çatıları dahil yeniden yapıldı” dedi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım yarın bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım-onarım çalışmalarının yarın sabah tamamlanacağını bildirdi. Metrobüs yolunda gece saatlerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasının Cuma günü başlayacağını duyurdu.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Bursa Endülüs Park projesi AVM konseptinde inşa ediliyor!

Bursa’da yükselen Endülüs Park projesi konut ve AVM konseptinde inşa ediliyor.Projede 240 dairenin yanı sıra 101 mağazadan oluşan üzeri açık bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Haliç Köprüsü Metrobüs Yolu bakıma alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasına başlıyor. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu bu gece bakıma alacak. İki gün sürmesi beklenen çalışmalar, 21 Ağustos Cuma günü 23.45’te başlayacak ve trafiğin en az yaşandığı 01.00-06.00'da gerçekleştirilecek.

metrobüs samsun projesi Haberi

metrobüs samsun projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'un önde gelen sanayici, işadamı, yönetici ve STK temsilcileri ile bir araya geldiği kahvaltıda önemli açıklamalar yaptı. Sevgi CafeRestaurant'da yapılan kahvaltı da konuşan ve Türkiye'nin kendisine bir 2023 hedefi koyduğunu anımsatan Başkan Yılmaz, "Nasıl Türkiye'nin bir 2023 hedefi varsa bizim de 2019 vizyonumuz olması lazım. Yani 19 Mayıs 2019'da Samsun Türkiye'nin yıldız şehirlerinden birisi haline gelmeli ki 19 Mayıs şehrine yakışan bir formata dönüşsün" dedi. 


EN UZUN ŞERİT 


Yaptıkları sahil yolu çalışmalarının Samsun halkı tarafından beğenildiğini ve sahiplenildiğini belirten Başkan Yılmaz; "Samsun olarak denizle buluştuk. Deniz şehri olduğumuzu hissettik. Samsun Halkında oluşan bu beğeni ve memnuniyeti geliştirelim istiyoruz. Samsun sahilleri buna müsait. Özellikle bu Bandırma Gemi müzesi ile Kurupelit Körfezi arasmda olan bölüme şu...