27 / 04 / 2024

metrogarden avm mağazaları

metrogarden avm mağazaları

Çekmeköy'de yer alan Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin açılışını 4 Eylül’de gerçekleştiriliyor. Saat 16:00’da başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30’da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

Bimeks Türkiye'de 141 şubeye ulaştı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi

Suryapı Metrogarden AVM açıldı!

Suryapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çemeköy bölgesinde hayata geçirilen Metro Garden AVM projesi, 4 Eylül günü hizmete açıldı. AVM'nin içerisinde 147 adet mağaza bulunuyor...

Greyder yeni mağazasını Metrogarden AVM'de açtı!

1994'ten beri sağladığı konforla ayaklara hak ettiği değeri veren Greyder, mağaza sayısını arttırmaya büyük bir hızla devam ediyor. Greyder, Çekmeköy'deki Metrogarden AVM'de 69'uncu mağazasını 5 Eylül'de modaseverlerle buluştu.

metrogarden avm mağazaları Haberi

metrogarden avm mağazaları

Sur Yapı, 1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üretiyor. İnşaat sektöründeki engin deneyim ve gücüyle 

Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi’ni tüketicilerle buluşturuyor. 


Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin m² inşaat alanı bulunuyor. Türkiye’nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden’ın,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal cazibe merkezi olması bekleniyor.


Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye’nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş...