02 / 05 / 2024

Metrogarden AVM Sancaktepe açıldı mı

Metrogarden AVM Sancaktepe açıldı mı

İstanbul Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye 'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden AVM bölgenin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Sancaktepe Envarev satılık!

Sancaktepe Envarev satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Rings AVM 1 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Fabulist2 AVM'de icradan satılık 19 dükkan!

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Fabulist2 (Osmanlı Çarşı) AVM içerisinde yer alan 19 dükkan, İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 13 Mayıs 2015 günü 09:30 ile 16:30 arası ihaleye çıkıyor.

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Sancaktepe'nin ilk AVM'si: Rings AVM!

Rings AVM, İNSİDE AVM danışmanlığında Sancaktepe'de hizmete açıldı. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları gibi bir çok ihtiyacı karşılıyor...

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Metrogarden AVM Sancaktepe açıldı mı Haberi

Metrogarden AVM Sancaktepe açıldı mı


Sur Yapı, son projelerinden Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden bölgenin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin metrekarelik inşaat alanı bulunan proje, 147 mağazası, sinema salonları, spor salonu ile dikkat çekiyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Axis'den sonra yine kendi bölgesinin ilk alışveriş merkezini hizmete açtık"...