09 / 05 / 2024

Metrogarden kampanyaları

Metrogarden kampanyaları

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Markalı konut projelerinde seçim sonrası kampanyalar başladı!

Seçim sonrasında hareketlenen konut sektöründe bir yandan yeni projeler lansman fırsatlarıyla vitrine çıkarken diğer yandan da teslim tarihi yaklaşan projelerdeki son daireler için kampanyalar düzenleniyor.

Bankalar kredi kampanyalarını artırdı!

Bankalar, kredi kullandırımlarını arttırmak için kampanyalarını arttırdı. BDDK'nın açıkladığı kredi verilerine göre bankacılık sektörü kredi hacmi bir haftada 4 milyar lira azalarak 1 trilyon 426,9 milyar liraya geriledi.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

Bu amaçla tüketicilere eylül sonuna kadar her keseye ve uygun ve her seçeneğe açık teklifler sunulacak. Ağustos ayında başlayan kampanyalarını ay sonuna kadar uzatanlar da var, yeni kampanya başlatanlar da.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Gayrimenkul şirketlerinden Ağustos ayı kampanyaları!

Gayrimenkulde eylül öncesi son kampanyalar yine tüketiciye yarıyor. Şirketler ağustos ayına özel kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenlere avantajlar sunuyor.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Metrogarden kampanyaları Haberi

Metrogarden kampanyaları

Bulundukları bölgelerde çekim merkezi haline gelen Metrogarden ve Axis AVM, hazırlanan Ramazan kampanyası ile Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki çocuklara erken bayram yaşatacak. Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde yaşayan 5 bin çocuğa bayram neşesi yaşatmak amacıyla özel bir kampanya başlatıyor.  Her iki alışveriş merkezinde 12 Haziran Cuma günü başlayan “5000 Çocuk 5000 Mutluluk” kampanyası kapsamında dev Ramazan davulları kurulacak. 12 Temmuz tarihine kadar kampanyaya katılım göstermek isteyen alışveriş merkezi ziyaretçileri, ihtiyaç listesinde bulunan dilediği bir kıyafet ürününü satın alarak davulların içine atacak. Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezleri müşterilerinin, mağazalarının ve firmaların katılımına açık olacak kampanyada toplanacak yepyeni kıyafetler, 5 bin çocuğun bayramlığı olacak. Öğrencilerden mesaj var! İran’lı ünlü ve ödüllü yönetmen Saeed Nasiri tarafından çekilen Eyyübiye ilçesinde...