01 / 05 / 2024

Metropark Evleri teslim tarihi

Metropark Evleri teslim tarihi

Metropark Evleri Teknik yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Halkalı Metropark Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 444 10 08.

Metropark Evleri fiyatları!

Metropark Evleri fiyatları 279 bin TL' den başlıyor. Toplam 156 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi!

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 312 bin TL'den başladığı projede yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor.

Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu projede Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor.

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi!

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi 2016 yılının yazında yapılması planlandı. Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da yükseliyor.

Kartal DKY Evleri teslim tarihi!

Kartal DKY Evleri teslim tarihine göre dairelerde 2 yıl sonra yaşam başlayacak. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 315 bin TL'den başladığı Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri'nde daire seçenekleri 2+1'lerden başlangıç gösteriyor. İşte Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Çizmeci Metropark Evleri satılık!

Çizmeci Metropark Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 72 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor.

Metropark Çizmeci teslim tarihi!

Metropark Çizmeci teslim tarihini olarak Aralık ayı 2016 yılı şeklinde belirlendi. 4 blok şeklinde yükselen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gedikkaya Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihine göre daireler Nisan 2016'da yapımı bitecek. 7 blok şeklinde yükselen proje 9 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 132 adet daire bulunuyor.

Doğaşehir Evleri teslim tarihi!

Doğaşehir Evleri teslim tarihine göre 1. etaptaki dairelerde Temmuz ayında, 2. etaptaki dairelerde ise 2017 yılı içerisinde yaşam başlayacak. Toplam 1.200 adet konut bulunan proje Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 gerçekleşmesinde planlanıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Metropark Evleri teslim tarihi Haberi

Metropark Evleri teslim tarihi

Halkalı Metropark Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede daireler bu yıl sonu teslim edileceği öngörülüyor.


Küçükçekmece Metropark Konutları  toplam 1.270 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiriliyor.


Halkalı Metropark Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 444 10 08. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor.


Küçükçekmece Metropark Evleri ödeme bilgileri olarak  yüzde 10 peşinat ödendiğinde, kalan tutarın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor,Kalan bedel 36 ay 0 faiz ile,48 ay yüzde 0,25 faiz,60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla ödeniyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Metropark Evleri ortak kullanım alanları arasında kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları,...