18 / 05 / 2024

metropark rezidans

metropark rezidans

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Metropark projesi hem yaşam, hem de yatırım amaçlı bir proje. Projenin yarısı 1+1 dairelerden oluşuyor...

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metropark Teknik Yapı nerede?

7 blok halinde yükselen Metropark Rezidans Konut toplam 1.270 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul'da inşa ediliyor. Peki Metropark Teknik Yapı nerede?

Metropark Rezidans nerede?

Metropark Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunan proje 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Metropark Rezidans nerede?

Metropark Rezidans ödeme planı!

Metropark Rezidans ödeme planı kapsamında fırsatlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Metropark Rezidans adres bilgileri!

Peşinatta yüzde 12 indirim uygulanan projede dairelerin tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Metropark Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da hayata geçiriliyor.

Halkalı Metropark Rezidans iletişim!

Halkalı Metropark Rezidans iletişim numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Fiyatların 276 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri konum!

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri nerede?

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece - Halkalı cevabını verebiliriz.

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Metropark nerede?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark Evleri 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulelerden meydana geliyor. Peki Metropark nerede?

Metropark Evleri ne zaman teslim?

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Metropark Rezidans 'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Metropark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı fiyatları ne kadar?

Çeşitli ortak yaşam alanlarına yer verilen Metropark Konutları 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Peki Metropark Halkalı fiyatları ne kadar?

metropark rezidans Haberi

metropark rezidans

Teknik Yapı, Avrupa Yakası'nda ilk projesini Metropark'ı satışa çıkardı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yaklaşık 350 milyon lira ciro büyüklüğüne sahip Metropark'ın hem yaşam, hem de yatırım amaçlı bir proje olduğunu ifade etti. Rezidans, home ofis, konut ve ticari ünitelerin yer alacağı proje Kasım 2015 tarihinde tamamlanacak. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor ancak projenin yarısı 1+1 dairelerden...