04 / 05 / 2024

Metropol İstanbul avrupanın en yüksek binası

Metropol İstanbul avrupanın en yüksek binası

Metropol İstanbul projesi de Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı. Bina, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor...

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

Metropol İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Metropol İstanbul'un Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Metropol AVM Nisan'da açılacak!

Metropol İstanbul’da ofis ve konutların ardından AVM'de de yaşam başlayacak. 250 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinin Nisan'da açılması planlanıyor.

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Emlak Konut 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu 1 milyar 182 milyon 467 bin TL ile Metropol İstanbul oldu!

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 348 milyon 591 bin 492 TL iel Metropol İstanbul oldu.

Metropol İstanbul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metropol İstanbul değerleme raporu yayınlandı.

Metropol İstanbul'un asgari şirket payı 647.4 milyona çıktı!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesinde 500 milyon 971 bin 500 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri artarak 647 milyon 419 bin 500 TL'ye çıktığını açıkladı.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Metropol İstanbul avrupanın en yüksek binası Haberi

Metropol İstanbul avrupanın en yüksek binası

Varyap'ın Emlak Konut ve GAP İnşaat ile birlikte geliştirdiği Metropol İstanbul projesi de Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı. Bina, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor. 


Ataşehir'deki İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde inşaatı devam eden Metropol İstanbul antensiz 250 metre uzunluğu ile araştırmada 10. sırada yer alırken ilk sırada Rusya'nın Sen Petersburg şehrinde inşa edilen 468 metre uzunluğundaki Lakhta Center bulunuyor. Toplamda 700 bin metrekare inşaat alanına sahip Metropol İstanbul'un 2015 yılında tamamlanması ve tüm fonksiyonları ile 2016 yılı başında hizmete açılması hedefleniyor. 

Türkiye'nin yapımı tamamlanmış en yüksek binası Sapphire İstanbul'un antensiz uzunluğu ise 236 metreyi buluyor. Sapphire İstanbul, Avrupa'da artık ilk 10'a giremiyor. 


Yeni Mesaj Gazetesi 


Telefon: 444 82 92

Web...