14 / 05 / 2024

metropol istanbul yüzec 50 değer

metropol istanbul yüzec 50 değer

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi içinde Emlak Konut GYO ile Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından yapılan Metropol İstanbul, dokuz ayda yüzde 50 değer kazandı

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Metropol Projesi 1 adet Bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Rasim Bölücek Metropol A.Ş yönetimine getirildi! 

Rasim Bölücek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin konut, altyapı, üstyapı, yol ve köprü yapan şirketi Metropol A.Ş.’nin yönetimine getirildi.

Metropol İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Metropol İstanbul  ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

Emlak Konut 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu 1 milyar 182 milyon 467 bin TL ile Metropol İstanbul oldu!

Metropol İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Metropol İstanbul, Cityscape Türkiye'de ilk günden 35 milyon TL’lik satış yaptı!

Metropol İstanbul projesinin, yaklaşık 30 bin metrakelik ticari ofislerinin satış lansmanı İstanbul’da bu yıl ilk kez düzenlenen Cityscape Türkiye Fuarı’nda yapıldı. Fuarın ilk gününde 35 milyon TL tutarında satış anlaşması imzalandı.

Jennifer Lopez Metropol İstanbul'dan tazminat mı alacak?

Çalık, Varyap ve Emlak Konut ortaklığının hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesi zamanında tamamlanamadı.Jennifer Lopez’e projenin satış ofisinde Osmanlı motifleriyle süslü 200 yıllık altın bir anahtar hediye edilmişti.

Hansgrohe’den Metropol İstanbul ziyareti!

Metropol İstanbul’a yabancıların yoğun ilgisi sürüyor. Son olarak,Hansgrohe’nin üst düzey yöneticileri, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük özel gayrimenkul projesi olan Metropol İstanbul’un satış ofisi ve inşaat sahasını ziya

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri 'nde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Fiyatların 406 bin TL'den başladığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

metropol istanbul yüzec 50 değer Haberi

metropol istanbul yüzec 50 değer

Satışa çıkan kısmının yüzde 75'inin satıldığı projede Metropol Kule'nin lansmanı ise ekimde yapılacak. İçinde Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olacak bir kule, rezidans ve ofis blokları ve 400 metrelik lüks bir alışveriş caddesi bulunacak proje 2015'te tamamlanacak. Proje, 700 bin metrekare inşaat alanı ile Türkiye'nin en büyük projelerinden birisi...