07 / 05 / 2024

Metropolitan örnek daireleri

Metropolitan örnek daireleri

Yatının ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek otel dairelerinden oluşuyor. Metropolitan'da örnek daire hazır.

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Antwell'in örnek daireleri tamamlandı!

Ant Yapı'nın Çamlıca'da hayata geçirdiği "iyi Yaşam Evleri" projesi Antwell'in örnek daireleri tamamlandı.

Antwell kapılarını açıyor!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde inşa ettiği iyi yaşam evleri Antwell’in örnek daireleri tamamlandı.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Eston Şehir Koru’nun örnek daireleri çok beğenildi!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinin örnek daireleri çok beğenildi...

Elite Concept’in örnek daireleri görücüye çıktı!

Elite Concept projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 2+1 ve 3+1 örnek dairelerin hazır olduğu projede anahtar teslimleri Temmuz'da başlayacak. 

Pruva 34’ün örnek daireleri hazır!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçirilen Pruva 34’ün örnek daireleri hazır. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor. 

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Projeleri örnek daireler sattırıyor!

Büyükşehirlerde birbiri ardına inşa edilen konut projelerinde konut üreticileri pazarlamada en büyük silah olarak örnek daireleri kullanıyorlar. Örnek daireler, alıcılara nasıl bir yaşama sahip olacaklarına dair somut örnekler veriyor ve daha kolay algılama imkanı sunuyor.

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları tanıtıldı!

Ödül İnşaat tarafından hayata geçirilen Aşiyan ve Hasbahçe Villaları'nın lanman toplantısı gerçekleşti. Kayseri'nin Altınoluk ilçesinde yükselecek projelerin örnek daireleri tanıtılacak.

Propa Vista'da Anneler Günü 2017 kampanyası!

Lansman öncesi faizsiz konut sahibi olma avantajı anneler gününde de özel sürprizlerle devam eden Propa Vista Kartal satış ofisinde Anneler Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde hem aileler örnek daireleri gezecek hem de konut alanlar sürpriz hediyeler ile karşılaşacak.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de örnek daireler tanıtıldı!

TOKİ tarafından Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında hak sahipleri örnek daireleri inceledi. 5 bin 500 konutluk projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Metropolitan örnek daireleri Haberi

Metropolitan örnek daireleri

DÜNYACA ünlü yapılara imza atan Falah Al-Salman'ın mimari çalışmalarını üstlendiği Metropolitan Kule'de örnek otel daireleri hazır. Yatının ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek otel dairelerinden oluşuyor. 

Şafak inşaat, Wish istanbul projesi kapsamında hayata geçirilen özel projede metrekare fiyatları 1.400 dolardan...