10 / 05 / 2024

Metroport AVM dünya sirki

Metroport AVM dünya sirki

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Metroport AVM bu defa da sömestr tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler hazırladı. Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek..

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri!

Capacity AVM'de Dünya Alzheimer Günü’nünde anlamlı gösteri yapıldı. Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla “21 Eylül Dünya Alzheimer Günü” kapsamında Capacity AVM’de gerçekleştirilen gösteri büyük beğeniyle izlendi.

Ersata AVM'den dünya çapında bayram kutlaması!

Erasta Alışveriş merkezi dünya çapında bir gösteri ile ziyaretçilerinin bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Bayramın 2.Günü Erasta AVM'de sahnelenecek olan Çin Sirki gösterisinde ziyaretçileri birbirinden ilginç gösteriler bekliyor.

Metroport AVM Ramazan ayı için etkinlikler düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Metroport AVM çekiliş sonuçları!

Metroport AVM çekiliş sonuçları yayınlandı. Metroport AVM'nin 6. yılı için düzenlediği kampanya sonucunda asil talihliler 10 Haziran, yedek talihlilerin 25 Haziran'a kadar Metroport'a başvurmaları gerekiyor...

Metroport AVM çekilişi 20 Mayıs'a kadar sürecek!

Metroport Alışveriş Merkezi'nin 6. yılına özel düzenlediği çekilişle 18 kişi tatil, beyaz eşya ve mobilya sahibi olacak. Metroport AVM çekiliş kampanyası 20 Mayıs'a kadar sürecek

Metroport AVM’den 30 kadına Medical Park Hastanesi’nden muayene!

“ Mutlu olduğunuz yerde ” sloganıyla ziyaretçilerini her özel günde farklı sürprizlerle karşılayan Metroport AVM, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde de ziyaretçilerini hediyeye boğacak.

Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek!

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Metroport AVM bu defa da sömestr tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler hazırladı. Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek..

Metroport AVM dünya sirki Haberi

Metroport AVM dünya sirki

Yoğun bir eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için, tatil başlar başlamaz Metroport AVM’ de eğlence başlıyor… 25 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında, Dünya  Sirki,  gösterilerini Metroport AVM’nin ziyaretçileri için sergileyecek.

Yarıyıl tatili ile birlikte adeta çocuklara özel bir festival alanına dönüşecek olan Metroport AVM’de, ilizyonist, paylaço, akrobat, hava gösterileri, eğitimli hayvanların showları, ateş gösterileri, dans gösterileri, ve daha pek çok sürpriz gerçekleşecek.

Hem büyüklerin, hem de çocukların eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacak Dünya Sirki’nin gösterileri her gün, 12:00- 14:30- 17:00 ve 19:00 saatlerinde izlenebilecek. Yetenek Sizsiniz yarışması ile ünlenen akıllı köpek Tarçın da yarıyıl tatilinde Metroport Avm’de çocuklarla bir araya gelerek gösterilerini sergileyecek. Ayrıca, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişiye, gösterilere giriş bileti hediye.

Sadece özel günlerde değil...