10 / 05 / 2024

Metroport AVM kampanyaları

Metroport AVM kampanyaları

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Metroport AVM bu defa da sömestr tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler hazırladı. Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek..

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor!

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

Metroport AVM, okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor!

Metroport AVM, bu defa da okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor. 01 Eylül tarihinde başlayacak ve tam 555 hediyenin dağıtılacağı kampanya için AVM girişinde bulunan danışmadan detaylı bilgi alınabilir...

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları başladı!

ArenaPark AVM, yüzde 70’e varan indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle bayram alışverişini avantajı dönüştürüyor. ArenaPark, tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye kapanış saatini Arefe günü 23.00’e aldı

Metroport AVM Ramazan ayı için etkinlikler düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Metroport AVM çekiliş sonuçları!

Metroport AVM çekiliş sonuçları yayınlandı. Metroport AVM'nin 6. yılı için düzenlediği kampanya sonucunda asil talihliler 10 Haziran, yedek talihlilerin 25 Haziran'a kadar Metroport'a başvurmaları gerekiyor...

Metroport AVM çekilişi 20 Mayıs'a kadar sürecek!

Metroport Alışveriş Merkezi'nin 6. yılına özel düzenlediği çekilişle 18 kişi tatil, beyaz eşya ve mobilya sahibi olacak. Metroport AVM çekiliş kampanyası 20 Mayıs'a kadar sürecek

Metroport AVM kampanyaları Haberi

Metroport AVM kampanyaları

Yoğun bir eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için, tatil başlar başlamaz Metroport AVM’ de eğlence başlıyor… 25 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında, Dünya  Sirki,  gösterilerini Metroport AVM’nin ziyaretçileri için sergileyecek.

Yarıyıl tatili ile birlikte adeta çocuklara özel bir festival alanına dönüşecek olan Metroport AVM’de, ilizyonist, paylaço, akrobat, hava gösterileri, eğitimli hayvanların showları, ateş gösterileri, dans gösterileri, ve daha pek çok sürpriz gerçekleşecek.

Hem büyüklerin, hem de çocukların eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacak Dünya Sirki’nin gösterileri her gün, 12:00- 14:30- 17:00 ve 19:00 saatlerinde izlenebilecek. Yetenek Sizsiniz yarışması ile ünlenen akıllı köpek Tarçın da yarıyıl tatilinde Metroport Avm’de çocuklarla bir araya gelerek gösterilerini sergileyecek. Ayrıca, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişiye, gösterilere giriş bileti hediye.

Sadece özel günlerde değil...