06 / 05 / 2024

metsan inşaat cemalettin satoğlu

metsan inşaat cemalettin satoğlu

1961 yılından bu yana kamu ve özel kuruluşlara fabrika ve eğitim kurumları inşa eden Metsan İnşaat, yönünü markalı konuta çevirdi. Geçtiğimiz aylarda ilk markalı konut projeleri olan Metsan Nexus’u satışa sunan firma, yeni proje hazırlığında...

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Erzincan jeotermal kaplıca inşaatında son durum!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu. Cemalettin Başsoy "Bu bölgede 470 x 380 cm ebatlarında 12 yeni havuz inşa ediyoruz. " dedi.

Erzincan'da yeni jeotermal kaplıca inşaatı devam ediyor!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

Metsan Nexus inşaatı hızla ilerliyor!

Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metsan Nexus projesinde 25. Kata kadar ulaşıldı.

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesi!

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesi kapsamında Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor...

Metsan İnşaat Metsan Nexus!

Kartal'da Metsan İnşaat tarafından inşa edilen ve içinde Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinin olduğu Metsan İnşaat Metsan Nexus teslimleri 2015 yılında yapılacak.

Metsan İnşaat Metsan Nexus nerede?

Metsan İnşaat Metsan Nexus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor.

Metsan İnşaat Metsan Nexus nerede?

Metsan İnşaat Metsan Nexus nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 19 katlı bir kule ve 36 katlı 2 blok halinde yükselen Metsan Nexus projesinde teslimlerin 2015 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Dairelerin 265 bin 860 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 444 53 43. Projede satışlar devam ediyor..

Metsan İnşaat Metsan Nexus satış fiyatları!

19 katlı bir kule ve 36 katlı 2 bloktan meydana gelen Metsan İnşaat Metsan Nexus satış fiyatları 265 bin 860 TL'den başlayarak değişiyor. Projede; stüdyo, 1+1, 1.5+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler mevcut...

metsan inşaat cemalettin satoğlu Haberi

metsan inşaat cemalettin satoğlu

İnşaat sektöründe yarım asrı aşkın süredir faaliyet gösteren Metsan İnşaat,  yönünü markalı konuta döndü. 1961 yılından bu yana hastaneden, otele, öğrenci yurdundan dini yapılara, huzur evinden toplu konuta kadar bir çok nitelikte proje geliştiren firma, bundan sonra 43 yıllık birikimini markalı konut alanında değerlendirecek. 


Geçtiğimiz aylarda Kartal’da ilk markalı konut projeleri olan Metsan Nexus’u satışa sunan Metsan İnşaat yeni projelere start vermeye hazırlanıyor. Metsan İnşaat İcra Kurulu Üyesi Cemallettin Satoğlu, sektördeki değişimi dikkate alarak markalı konuta yönelmeye karar verdik dedi. 


Anadolu Yakası’na yeni bir proje daha

İstanbul’un çeşitli lokasyonlarında arazi stoklarının bulunduğuna dikkat çeken Satoğlu, 2014 yılında Anadolu Yakası’nda Kartal’ın dışında bir yerde yeni bir projeye daha başlayacağız açıklamasında bulundu. 


Tecrübemizi markalı konut alanında değerlendireceğiz

Satoğlu, “Geride bıraktığımız yarım asırı aşkın süre içinde kamu...