04 / 05 / 2024

Metsan Nexusun mimarı kimdir

Metsan Nexusun mimarı kimdir

Mimar Daniel Libeskind, Polonya asıllı Amerikalı mimar. Daniel Libeskind, İstanbul Kartal'daki Metsan Nexus projesinin de mimarı. Peki Daniel Libeskind kimdir? İşte mimar Daniel Libeskind'in biyografisi...

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.

Metsan Nexus 25. Kata ulaştı!

Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçesi Kartal’da gerçekleştirdiği karma proje Metsan Nexus ile dünya standartlarında bir yaşam alanı sunuyor.

Metsan Nexus Konutları'nın 6 ayda yüzde 42'si satıldı!

Metsan İnşaat, 55. yılını Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus ile taçlandırdı. Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Cemalettin Satoğlu, 560 milyon liralık yatırımla hayata geçirecekleri projeyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Metsan Neksus'ta 265 bin 860 TL'den başlayan fiyatlarla!

Metsan İnşaat, 55. yılını Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus ile taçlandırdı. Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Cemalettin Satoğlu, 560 milyon liralık yatınmla hayata geçirecekleri projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Metsan Nexus'un yüzde 42'si satıldı!

Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus projesinin yüzde 42'si satıldı. 560 milyon lira yatırım değerine sahip projenin mimarı ikiz kuleler olarak bilinen Daniel Libeskind.

Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor!

Metsan inşaat, Metsan Nexus ile Kartal'da dev bir projeye imza atıyor. Projenin tasarımı dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e ait. Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor.

Kartal Metsan Nexus'un yüzde 40'ı satıldı!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind tarafından tasarlanan ve Metsan tarafından hayata geçirilen Kartal'da E-5 üzerindeki Metsan Nexus projesinde inşaat hızla ilerliyor. Metsan Nexus'un yüzde 40'ı satıldı...

Metsan Nexus'un yüzde 40'ı satıldı!

DÜNYACA ünlü mimar Daniel Libeskind tarafından tasarlanan ve Metsan tarafından hayata geçirilen Kartal'da E-5 üzerindeki Metsan Nexus projesinde inşaat hızla ilerliyor. Metsan Nexus'un yüzde 40'ı satıldı...

Metsan Nexus basın toplantısı 30 Nisan'da!

Metsan İnşaat’ın, Dünya Ticaret Merkezi ( WTC Ground Zero ) bölgesinin yeniden projelendirilmesinin baş mimarı Daniel Libeskind ortaklığıyla hayata geçirdiği Metsan Nexus, Kartal’da hızla yükseliyor.

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Metsan Nexus yükseliyor!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile guç birliği yapılan karma projede yaşam 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Metsan Nexus'ta hayalleriniz ve daha fazlası yüzde 5 peşinatla!

Ünlü Mimar Daniel Libeskind'in tasarımı Metsan Nexus'ta hayalleriniz ve daha fazlasına yüzde 5 peşinatla sahip olabilirsiniz. Metsan Nexus Kartal'da fiyatlar 236 bin 500 TL'den başlıyor...

Metsan Nexus Kartal satılık! 236 bin 500 TL'ye!

Metsan Nexus Kartal satılık dairelerin fiyatları 236 bin 500 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Metsan Nexus Evleri Kartal projesi ünlü Mimar Daniel Libeskind tarafından tasarlandı...

Metsan Nexusun mimarı kimdir Haberi

Metsan Nexusun mimarı kimdir

Daniel Libeskind kimdir?


Daniel Libeskind 1946 Polonya doğumlu, Amerikalı uluslararası üne sahip bir mimar ve tasarımcı Daniel Libeskind, 1989 yılında, eşi Nina ile birlikte Studio Daniel Libeskind’i kurdu. Aynı yıl, Berlin’deki Yahudi Müzesi (Jewish Museum) mimari proje yarışmasını kazanarak uluslararası arenada ismini duyurdu. 


New York’ta 2001 yılında yıkılan ikiz kuleler olarak bilinen Dünya Ticaret Merkezi (WTC Ground Zero) bölgesinin yeniden projelendirilmesi için yapılan yarışmada, master plan çizimini yapmak üzere baş mimar olarak Libeskind seçildi. 


Libeskind tasarladığı projelerle, Hiroshima Art Prize, Royal Institute of British Architects (RIBA) gibi uluslararası öneme sahip çok sayıda mimari ödül aldı.  


Tasarımını yaptığı önemli projeler arasında İngiltere’deki Imperial War Museum, Denver Sanat Müzesi genişletilmesi, West Side Alışveriş ve Eğlence Merkezi İsviçre, Royal Ontario Museum Toronto, Hyundai Genel Müdürlüğü...