18 / 07 / 2024

Metz Elektronik kapandı mı

Metz Elektronik kapandı mı

Metz Elektronik iflas etti. Almanya'nın tanınmış 75 yıllık elektronik firması Metz'in 540 çalışanı iflas haberini basından öğrenince huzursuz oldu. Metz firması 1938 yılında Paul Metz tarafından kurulmuştu.

Metz Elektronik iflas etti!

Metz Elektronik iflas etti. Almanya'nın tanınmış 75 yıllık elektronik firması Metz'in 540 çalışanı iflas haberini basından öğrenince huzursuz oldu. Metz firması 1938 yılında Paul Metz tarafından kurulmuştu.

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor. İşlemlerin elektronik sistem uygulaması ile yapılması planlanan hastanenin inşaatı tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağı belirtildi.

İnşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistemle denetlenecek!

Olası afetlere karşı kalitesi yüksek yapılaşmanın temin edilmesi için inşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistem üzerinden denetlenecek. Bu kapsamda projelendirilen yeni yazılım sisteminde son aşamaya gelindi.

Betonlar elektronik sistemle denetlenecek!

Olası afetlere karşı kalitesi yüksek yapılaşmanın temin edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla önümüzdeki süreçte inşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistem üzerinden denetlenecek.

HBT Grup Madencilik İnşaat Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HBT Grup Madencilik İnşaat Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Elektrik Elektronik Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ovit Dağı Geçidi ulaşıma kapandı!

Rize'nin İkizdere ile Erzurum'un İspir İlçesi'ni birbirine bağlayan 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı geçidinde karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Ovit Dağı geçidinin 4 ayı kar nedeniyle ulaşıma kapalı oluyor...

Babacan Mimari Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Mimari Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ertekin, Bünyamin Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım'da kuruldu.

NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NDGrup İnşaat Gıda Tekstil Elektrik ve Elektronik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevri Demir, Özkan Mağralı tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu.

Vestel Elektronik kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi kuruldu!

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi, Kamil Akkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandı!

Maliye Bakanı Şimşek, “Elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandı ve 100 bine yakın ağaç kesilmekten kurtuldu" dedi. Bakan Şimşek, 2 yıl içinde e-Fatura kullanan mükellef sayısının 100 bine ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Ağrı'da kar yağışı nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi...

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Metz Elektronik kapandı mı Haberi

Metz Elektronik kapandı mı

Noel öncesinde işsiz kalma endişesiyle Metz çalışanları geçtiğimiz yıldan buyana firmanın ekonomik krize dayanması için maaşlarına zam yapılmasından vazgeçmişti. Almanya ve dünyada kalitenin adresi olarak gösterilen Metz firması 1938 yılında Paul Metz tarafından kurulmuştu.


Radyo, manyetik şeritli teyp cihazları ve televizyon üretimiyle isminden başarıyla söz ettiren Metz firması 1950 yılında fotoğraf aksesuarı üretimine geçti. Elektronik cihazlarda olduğu gibi kaliteli ve dayanıklı flaş üretiminde zirveye tırmanan Metz çalışanlarının maaşları artık iflas masası tarafından karşılanacak. 


GELENEKSEL ALMAN MARKALARI TARİH OLUYOR 


Giderek piyasadan kalkan tanınmış, geleneksel Alman markaları Saba, Nordmende, markalarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Metz çalışanlarının ise henüz işten çıkarılmayacağı bildirildi. Sendikalar, Metz firmasının 10 milyon Euro 'dan fazla sıcak paraya ihtiyacı olduğu ve ekonomik krize dayanma şansının az olduğu görüşünde hemfikirler. İflas...