08 / 07 / 2024

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Püsür, Ahmet Çalıkoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da Çekmeköy 'de kuruldu.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Eraslan ve Muammer Eraslan ortaklığında kuruldu.

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün, Cenk Çetin ve Mehmet Şahin ortaklığında kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kanza tarafından kuruldu.

Ahi İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahi İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kurumahmut tarafından kuruldu.

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Toprak Ahi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Ahi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Evren Güzel tarafından kuruldu. 

Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak!

Meva İnşaat İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak.

Meva Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meva Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Tevfik Umut Özkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Güngören'de kuruldu.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:00'ta yapılacak.

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Püsür, Ahmet Çalıkoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Meva Ahi İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3 -    Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-    a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    b.     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...