21 / 05 / 2024

Meva İç Dış İnşaat iletişim 

Meva İç Dış İnşaat iletişim 

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kanza tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kanza tarafından kuruldu.

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Meva Şehir Etimesgut iletişim!

Mevaşehir Evleri Ankara Etimesgut'ta hayata geçirildi. Meva Şehir Etimesgut Konutları dört yıl sonra sahiplerine teslim edilecek...

Meva Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meva Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Tevfik Umut Özkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Güngören'de kuruldu.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Mevaport ve Ramsa İnşaat'tan Meva Plaza projesi!

Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Meva Plaza 51 ofis ve 3 dükkandan meydana geliyor. Proje Sanayi Metro İstasyonunun yanı başında inşa ediliyor.

Meva Park Evleri adres!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Meva Park Evleri Kurtköy 54 daire ve 2 dükkandan oluşacak. Meva Park Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Zeynep Özal, Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek

Arsa danışmanlığının yanı sıra iki yıldır gayrimenkul fuarı düzenleyen Özal, Zekeriyaköy'de konut inşaatına hazırlanıyor. Özal sektördeki faaliyetlerine karşın konuta yatırım yapmıyor..

İngiltere'de konut fiyatları düşüyor

İngiltere'de konut fiyatları Mart ayında 1992 yılı Eylül ayından bu yanaki en hızlı düşüşünü kaydetti.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Meva İç Dış İnşaat iletişim  Haberi

Meva İç Dış İnşaat iletişim 

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kanza tarafından kuruldu.

Meva İç Dış İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...