02 / 05 / 2024

Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap ihalesi

Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap ihalesi

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

İstiklal Caddesi'deki Casa Garibaldi binası restore edildi!

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Casa Garibaldi binası titiz bir çalışma ile restore edildi. 134 yıllık bina restore edilirken içinde adeta yeni bir tarih çıktı.

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İstiklal'de yıkılan bina caddeyi toz bulutuyla kapladı!

İstiklal Caddesi’nde yıkımı devam eden bir bina nedeniyle ortaya çıkan toz bulutu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, yüzlerini kapatarak tozdan kendilerini korumaya çalıştı.

Küçükçekmece'de 85 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alan 9 katlı bina icradan satışa çıkarıldı. 

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Arnavutköy'de çökme tehlikesi bulunan bina yıkıldı!

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Konya Mevlana Müzesi'ndeki bina inşaatı durduruldu!

Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Mevlana Müzesi'ndeki ek bina inşaatına ilişkin proje hakkında açıklama yaptı. Kurul, projenin sonlandırılmasına karar verdi.

Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap ihalesi Haberi

Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap ihalesi

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı.

Kent estetiği ve birliğinin sağlanması için Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan, Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme (bakım ve onarım) Projesi’nin ikinci etabını içeren ihale yapıldı. Muratpaşa Belediyesi, Mimarlar Odası, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Kızıltoprak ve Yüksekalan Mahalleleri’nin, Mevlana Caddesi’ne cepheli binaları içeren ikinci etap ihale sonrası; firmaya, bu hafta içinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından da, firma; 40 binayı, beyaz, turkuaz, mor, mavi ve yeşil gibi Akdeniz renkleri ile boyayacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin, sadece Muratpaşa’ya değil kente de örnek olacağını...