05 / 05 / 2024

Mevlana Caddesi

Mevlana Caddesi

Antalya Muratpaşa Belediyesi Mevlana Caddesi'ndeki binaların cehpe kısımlarındaki kent estetiği için başlattığı boyama çalışmasını tüm ilçede uygulayacak.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Başakşehir Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor!

Başakşehir Belediyesi yıpranan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Manisa Kula'ya rekreasyon alanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında Mevlana Caddesi’nde bulunan Kurtderesi kenarındaki yeşil alanı genişleterek vatandaşların sosyalleşebilecekleri yeni bir mekan oluşturuyor.

Konya Kulu'ya 6 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kulu ilçe merkezindeki Kıbrıs ve Fevzi Çakmak Caddeleri ile Tavşançalı Mevlana Caddesi’ni yüksek standartla düzenleyerek hizmete sundu.

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi ile Sefa Caddesi Arasında kalan 7.17 hektarlık kısma ait hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Rilavan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rilavan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Awadh A Alzubaıdı tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi ile Sefa Caddesi arasında kalan 68 bin 500 metrekarelik kentsel dönüşüm alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Durdem Turizm Gıda İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durdem Turizm Gıda İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi, Duran Demirel tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Konya Mevlana Caddesi'nde cephe sağlıklaştırma çalışması yapıldı!

Şehir genelindeki tarihi eserleri restore ederek gelecek kuşaklara aktırma adına önemli projeler yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar da yapıyor.

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Mevlana Caddesi Haberi

Mevlana Caddesi

Uygulamada; binaların yüzde 80'ini beyaza boyayacaklara yüzde 20 oranındaki renkli boya belediyece hibe edilecek. 22 bin 265 binayı kapsayacak çalışmada, bina maliklerine hibe olarak verilecek boyaların temini için çalışmalar yürütülüyor. 


Sabah Akdeniz


Haber Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak. 


Adıyaman ilk deta gerçekleştirilecek olan ulusal ihtisas fuarına ev sahipliği yapılacak. 


19-22 Kasım tarihleri arasında Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan 1. Adıyaman İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı hazırlıkları tamamlanıyor. Adıyaman ekonomisinin önemli iki sektörü olan inşaat ve mobilya sektörü düzenlenecek olan fuarda bir araya geliyor. 

Sektöre yön veren firmalar kendilerini tanıtmak için başka illere gitmeden kendi illerinde düzenlenecek olan...