30 / 04 / 2024

Mevlana Kavşağı onarımı

Mevlana Kavşağı onarımı

ADNAN Menderes Bulvarı 'nın, Kızılırmak Caddesi'ne üstten bağlayacak Mevlana Kavşağı'ndaki köprülü geçiş inşaatı tüm hızıyla sürüyor. 3 katlı kavşakta iş makineleri ile işçiler durmaksızın çalışıyor.

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Genç tarafından kuruldu.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Antalya Kent Müzesi 2018'de açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kavşağı ile Andızlı Mezarlığı arasında yen alan yeni hizmet binasına taşındı. Sıra boşaltılan alan ile yıkılan eski stadyum alanını da kapsayan Antalya Kent Müzesi Projesinin hayata geçirilmesine gelindi. Müze'nin 2018'de ziyarete açılması bekleniyor.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Bursa Mudanya Kavşağı'nda düğüm çözülüyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Edirne Hafızağa Konağı’nda onarım çalışmaları sürüyor!

Edirne Belediyesi’nin Trakya Kalkınma Ajansı’ndan aldığı proje desteği kapsamında Edirne Kent Belleği Müzesi’ne dönüştürülecek Hafızağa Konağı’ndaki onarım çalışmaları devam ediyor.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Mevlana Kavşağı onarımı Haberi

Mevlana Kavşağı onarımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 120 günde tamamlanması planlanan, 3 katlı kavşakta iş makineleri ile işçiler durmaksızın çalışıyor. Kavşağın dört taraftan kapatılmasının ardından ilk olarak altyapı çalışmaları başladı. Kanalizasyon boru hatlarının geçeceği çukurlar açılırken, dev beton borular alana getirildi. Aynı zamanda üst geçişin temelini oluşturacak taşıyıcı kolonların yerlerinde de zemin hazır lama çalışmaları sürüyor. İş makineleri gün boyunca toprağı kazarken, kamyonlarla moloz taşınıyor. Sıkışan şehir içi trafiğine nefes aldırması beklenen kavşak inşaatı, bölgedeki iş merkezleri, bina ve plazalarda yaşayanlar tarafından da yakından takip ediliyor. 


Antalya Son...