06 / 05 / 2024

Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları nerede

Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları nerede

Sivas'ta, Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları Projesi'nin temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, üç ayların başlangıcının hayırlı olmasını diledi.

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir!

Gazeteci Nagehan Alçı  "Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir" diyor. İşte Alçı'nın yazısı...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

Hassa Tüneli ve OSB’si bölgeye nefes aldırcak!

Doğu ve Güneydoğu, Hatay, Amanos Dağları’nın altından geçecek 30 kilometrelik Hassa Tüneli ile bölgede kurulacak olan OSB’nin artık hayata geçmesini bekliyor..

Sivas Mevlana Tüneli'nde sona gelindi!

Sivas Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Tüneli'nde sona gelindi. Yaz alarında açılması planlanan tünelde üst beton kaplama işlemine başlanıldı...

Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mevlana Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor.

Ovit Tüneli için ayrılan ödenek mecliste konu oldu!

2017 Yılı Yatırım Programı'nda Ovit Tüneli ve bağlantı yolları için ayrılan ödenek meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne ilişkin 9 soru mecliste!

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin maliyetine ve şirketlere verilen geçiş güvencesi mecliste konu oldu. CHP'li Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları nerede Haberi

Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları nerede

Sivas'ta, Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları Projesi'nin temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, üç ayların başlangıcının hayırlı olmasını diledi.


Türkiye'nin son 13 yılda nereden nereye geldiğini rakamlarla anlatan Yıldırım, tünellerle, köprülerle, yollarla, havaalanlarıyla, hızlı demiryollarıyla yurdu baştan başa donattıklarını söyledi.


"Bizim işimiz yapmak, bizim işimiz yıkmak değil"

Bütün bunları yapınca birilerinin rahatsız olduğuna dikkati çeken Yıldırım, şunları kaydetti:


"Dışarıda içeride rahatsız olanlar var ama onlar ne kadar rahatsız olursa olsun bu millet istiklal için gelecek için el ele omuz omuza kararlılıkla yürüyüşüne devam edecek. Dışarıdaki bazı mihraklar 'Bu Türkiye'de fazla oluyor artık canım, bunlar dünyanın en büyük havalimanını, 150 milyon yolcu kapasitesindeki bir havalimanını nasıl yaparlar, olur mu böyle şey, bunlar bizim işimiz,' diyerek hemen...