02 / 05 / 2024

MExpo Center projesi

MExpo Center projesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Gamador Galya Center'da 36 ay, sıfır faiz fırsatıyla satışlar başladı! Yeni proje! 

Gamador Galya Center projesi geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Peki Gamador Galya Center'da hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Mega Center projesi Mersin'i değerlendirecek!

Mersin'in cazip bir merkezi olması planlanan Mersin Mega Center'ın açılışı yapıldı. 7 adadan oluşan projenin içerisinde 234 adet dükkan bulunuyor.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

ÖKİ Center'da 200 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

ÖKİ Center projesi Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 165 metrekarelik 3+1 dairelerden meydana gelen projede fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Torun Center'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torun Center projesi 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Bağcılar Metro Center projesi Kasım'da satışta!

Mekan Yapı, Bağcılar'da yeni projesi Metro Center'ı satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Metro Center Bağcılar projesinin satışları bir ay sonra başlayacak...

MExpo Center projesi Haberi

MExpo Center projesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halk Buluşmaları” kapsamında Esenkent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) düzenlenen toplantıya, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Maltepe Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. İşsizlik başta olmak üzere, altyapı sorunları, spor merkezleri, parklar ve kültürel etkinliklerle ilgili sorunların tartışıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, “Benden daha fazla halkıyla görüşen başkan yok. Ben halkıma sadece makamda oturarak ulaşamam. Sabahın erken saatinde yollara düşüyorum. Türk insanı bizim insanımız onurlu bir insan. İşsizlik temelde İstanbul’un, genelde ülkenin genel sorunu. Gerçekle yüzleşme zamanı geldi. Eğer sabah saat 6’da insanlar toplantıya gelip başkanım ‘Ben açım’ diyorsa, bu Türkiye için utanç verici bir olaydır. Biz Türkiye’de ne darbelerde, ne de 2....