05 / 05 / 2024

Mega Center projesi Mersin'i değerlendirecek!

Mega Center projesi Mersin'i değerlendirecek!

Mersin'in cazip bir merkezi olması planlanan Mersin Mega Center'ın açılışı yapıldı. 7 adadan oluşan projenin içerisinde 234 adet dükkan bulunuyor.



Mersin ve çevresine yeni, modern, prestijli ve en önemlisi kazançlı iş alanları kazandırmak adına önemli bir adım olan Mersin Mega Center projesi, kent protokolüne büyük heyecan uyandırdı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Liman ve Serbest Bölgeye yakın konumuyla beraber otoyol bağlantı noktasında bulunmasıyla çok cazip bir merkez olan Mersin Mega Center'ın açılışına, Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Ankara  Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, MTSO Başkanı Aykan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol katılım gösterdi.

Yaklaşık 150 dönüm arazi üzerinde bulunan Mersin Mega Center 7 adadan oluşuyor. Toplam kullanım alanı 114.000 metrekare olan proje 234 adet dükkan barındırıyor. Projede alan genişliklerine göre 4 alternatif yer alıyor.

Mersin'e yapılan yatırımların ve Mersin'e gelecek yatırımcıların her zaman destekçisi olacaklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Mersin'e yatırma gelecek olan yatırımcıyı havaalanında karşılayacağım dedim. Biz belediye olarak bu gibi merkezlerin açılmasına öncü olacağız ve destek vereceğiz. Sadece Mersinin değil Türkiye'nin yatırıma ihtiyacı var. Ama benim bölgemim hepsinden daha çok ihtiyacı var" diye konuştu. 


Geri Dön