18 / 05 / 2024

Mega Center açıldı mı

Mega Center açıldı mı

Mersin'in cazip bir merkezi olması planlanan Mersin Mega Center'ın açılışı yapıldı. 7 adadan oluşan projenin içerisinde 234 adet dükkan bulunuyor.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Mega Center projesi Mersin'i değerlendirecek!

Mersin'in cazip bir merkezi olması planlanan Mersin Mega Center'ın açılışı yapıldı. 7 adadan oluşan projenin içerisinde 234 adet dükkan bulunuyor.

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Mega projeler için 2.7 milyon metrekare imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Yeni Havalimanı, Kanal İstanbul ve 3. Köprü’nün kesiştiği Arnavutköy’deki 2.7 milyon metrekarelik arazi imara açıldı. 

HOM Design Center açıldı!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Esenyurt City Center AVM açıldı!

Esenyurt'ta yer alan City Center AVM açıldı. 130 mağazanın yer aldığı AVM, 60 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Gaziosmanpaşa projesinde peşin alımlara yüzde 20 iskonto yapılıyor. İşte Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel...

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Mega Center açıldı mı Haberi

Mega Center açıldı mı

Mersin ve çevresine yeni, modern, prestijli ve en önemlisi kazançlı iş alanları kazandırmak adına önemli bir adım olan Mersin Mega Center projesi, kent protokolüne büyük heyecan uyandırdı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Liman ve Serbest Bölgeye yakın konumuyla beraber otoyol bağlantı noktasında bulunmasıyla çok cazip bir merkez olan Mersin Mega Center'ın açılışına, Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, MTSO Başkanı Aykan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol katılım gösterdi.

Yaklaşık 150 dönüm arazi üzerinde bulunan Mersin Mega Center 7 adadan oluşuyor. Toplam kullanım alanı 114.000 metrekare olan proje 234 adet dükkan barındırıyor....