28 / 04 / 2024

Meydan Eryaman kampanya

Meydan Eryaman kampanya

Meydan Eryaman'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Teslimlerin 2020'de yapılacağı Meydan Eryaman projesinde 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. 

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Meydan Eryaman'da 0,98 faizle!

Meydan Eryaman'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Teslimlerin 2020'de yapılacağı Meydan Eryaman projesinde 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. 

Meydan Eryaman satış ofisi!

Meydan Eryaman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Meydan Eryaman projesi Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman’da inşa edilen proje Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat ortaklığında yükseliyor. 

Meydan Eryaman'da fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

2020 yılında teslim edilmesi planlanan Meydan Eryaman projesi Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman’da konumlandırılıyor..

Batışehir'de zamana meydan okuyan kampanya!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde hemen teslim hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri mevcut..

Çocukların okul çantaları Meydan Merter AVM'den!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “ Okula Dönüş Kampanyası”; yoğun ilgi ve talep üzerine; 15-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir kampanya ile devam ediyor.

Meydan Merter AVM'de babalar günü kampanyaları!

Meydan Merter’in evsahipliğinde Doğa Koleji’nin Sevgili Babalar – Çocukları için gerçekleştireceği çok renkli etkinlikler arasında bir çok kampanya bulunuyor...

Alışveriş merkezlerinde kampanya zamanı!

Orta Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Kayseri Park beşinci yaşına bir kampanya ile giriyor. Kampanyaya mağazalardan aynı gün içerisinde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes katılabiliyor...

Nuvo Dragos'tan yeni kampanya! 248 bin TL'ye! Yüzde 50 peşin geri kalanı 1 yıl sonra sıfır faizle!

Maltepe'de konumlandırılan Nuvo Dragos'ta yeni bir kampanya düzenleniyor. Proje kapsamında düzenlenen kampanyaya göre yüzde 50 peşinat veriliyor ve geri kalanı 1 yıl sonra sıfır faizle ödeniyor...

Çağlayan Meydanı ve çevre yolları kim tasarladıysa!

Habertürk gazetesi yazarı Rahşan Gülşan, hayatının iki yıla yakın bir bölümünde yaşadığını belirttiği Çağlayan'daki Hürriyet Mahallesi sakinlerinin Çağlayan Meydanı ve Adalet Sarayı sıkıntısını kaleme aldı...

Orkide Evleri Sancaktepe'de yeni kampanya! Yüzde 7 indirimle! 141 bin TL'ye!

Sancaktepe'de konumlandırılan Orkide Evleri projesinde yeni bir kampanyaya başlanıyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 141 bin TL'den başlıyor. Kampanya dahilinde banka kredisiyle konut sahibi olanlara yüzde 7'lik bir indirim uygulanıyor

TOKİ'de bu hafta 13 kampanya! 63 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu hafta Ankara, Balıkesir, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Konya, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep ve Tokat olmak üzere toplam 13 kampanya başlatıyor

Meydan Eryaman kampanya Haberi

Meydan Eryaman kampanya

17 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Meydan Eryaman projesinde 96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet farklı büyüklük ve tiplerde cadde mağaza bulunuyor. 

Meydan Eryaman'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor.  Teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirileceği proje Ankara Eryaman'da yer alıyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede; yürüyüş koşu parkuru, süs havuzları, çocuk oyun alanları, kamelyalar ve açık fitness alanları mevcut. 

U şeklindeki tek blok olarak tasarlanan projede  201 adet açık, 397 adet kapalı olmak üzere toplam 598 adet park yeri planlandı. 

Meydan Eryaman projesi  İstanbul, Samsun, Konya ve Eskişehir yollarının kesiştiği Susuz Kavşağının hemen yakınında yükseliyor. 


Meydan Eryaman Adres: Göksu Mahallesi, Ertuğrul Bey Caddesi Eryaman / ANKARA


Meydan Eryaman satış ofisi
Tel: 444 91 47
Web: