29 / 04 / 2024

Meydan Ispartakule lansman

Meydan Ispartakule lansman

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Manisa Meydan'ın lansmanı yapıldı!

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Optimum Meydan'da lansman öncesi fırsatlar!

Optimum Yatırım Geliştirme imzası taşıyan Optimum Meydan'da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor. Projede lansman öncesi fırsatlarla ev sahibi olunabiliyor.

Optimum Meydan fiyat!

Kurtköy'de Optimum Yatırım Geliştirme tarafından inşa edilen Optimum Meydan projesinde lansman öncesi indirimli fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Optimum Meydan fiyat listesi.. 

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Optimum Meydan'da 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlayan Optimum Meydan İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Optimum Meydan'da fiyatlar 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Luxera Meydan indirimli fiyatlar!

Luxera Meydan indirimli fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor. Teslimleri iki yıl sonra yapılacak olan Luxera Meydan projesinde lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'ndan gerçekleşti.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna basın lansmanı 24 Ekim'de!

Luxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin basın lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. 

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire!

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4,5+1'e kadar tasarlanıyor. 27 blok olarak planlanan proje 15 Ekim'e kadar lansman fırsatları sürecek...

Meydan Ardıçlı lansman fiyatları!

Meydan Ardıçlı lansman fiyatları doğrultusunda dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel ödeme kampanyası da uygulanıyor...

Meydan Ispartakule lansman Haberi

Meydan Ispartakule lansman

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Bahçeşehir Ispartakule’de yükselecek olan Meydan Ispartakule projesi iki gözde şirketin sektördeki finansal güçlerini ve tecrübelerini birleştirmelerinin bir neticesi olarak dikkat çekecek.

Peki Meydan Ispartakule projesinde hangi sosyal alanlar yer alacak? Proje kaç etaptan oluşacak? İşte Meydan Ispartakule projesine ilişkin tüm detaylar...

Meydan Ispartakule projesinin çalışmalarında son aşamaya gelindi. Proje, Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding'in ortak hayata geçireceği 2'nci proje olacak. 

2022'ye yeni projeyle başladıklarına dikkat çeken Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, ‘Meydan Ardıçlı’, ‘NCadde Ottoman’ ve ‘NLogo İstanbul’ projelerinde teslimlere başladıklarını vurguladı. 

Yeni projeyle ilgili merak edilen ayrıntıları paylaşan Tamer Özyurt, “Yeni konut projelerinde peyzaj alanı ve yürüyüş parkuru geniş bir alana yayılan, balkonlu...