29 / 04 / 2024

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.



Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Ege Yapı, Ispartakule'de hayata geçirdiği yeni projesi ModernYaka’yı bugün Raffles'ta gerçekleştirilen basın toplantısıyla görücüye çıkardı. Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında hayata geçirilecek olan ve 1 milyar 800 milyon lira yatırımla yükselecek olan Ege Yapı  ModernYaka projesinin tanıtım toplantısına Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Proje Tasarımcısı Y. Mimar Uğur Özer Özgüven ve Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş ve  katılım sağladı.

Ege Yapı Modern Yaka nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

7 milyar liralık yatırımın ilk halkası

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Modernyaka projesinin lansmanında yaptığı konuşmada önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamada bugüne kadar hayata geçirdikleri birçok proje ile dokundukları bölgelerin çehresini değiştirdiklerini söyleyen İnanç Kabadayı, “Bu çerçevede her dönem ülke ekonomisine ve istihdama sağladığımız katma değerle gurur duyuyoruz. Yeni yatırım zincirimizin ilk halkası olan Ispartakule’de inşaatına başladığımız ModernYaka projesini satışa sunmaktan dolayı da çok mutluyuz. ModernYaka projemiz ön talep döneminde yoğun ilgi gördü, bugün itibarıyla misafirlerimizi satış ofisinde ağırlamaya başladık. Bölgenin en değerli arazisinde, eşsiz konumuyla Ispartakule’nin adeta vitrininde yer alan ModernYaka, bölgenin en prestijli projesi olacak.” diye konuştu.


Geri Dön