15 / 05 / 2024

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.



Yaptığı açıklamada erişilebilir lüks yaşam tarzının ve iyi geliştirilmiş altyapının avantajıyla yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından oldukça fazla talep gören bir proje olduğunu dile getiren Didem Güneş, yaptığı projenin özelliklerini şu şekilde dile getirdi: "Panoramik göl manzarasına sahip, bölgenin genel dokusunu bozmadan çevreye katkı sağlayacak şekilde tasarlanan ve yaklaşık 91 bin metrekare inşaat alanına sahip projemiz, 1+1’den 4+1’e kadar minimum 5,5 metrekare büyüklüğünde geniş balkonlu farklı daire tiplerinden ve açık hava cadde mağazalarından oluşacak.

Ege Yapı Modern Yaka nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Toplam 462 konut ve 53 ticari ünitenin yer alacağı ModernYaka’da bağımsız bölümler, 1.3 milyon TL ile 5.5 milyon TL arasında değişen fiyatlarla yatırımcılarla buluşacak. Ailelere dönük yaşam alanı tasarımıyla hayata geçecek ModernYaka projesinden konut sahibi olanlar, yeşille iç içe bir hayatın keyfini yaşayacaklar. Kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanlarıyla ModernYaka, proje genelinde yüzde 70 oranında yeşil alan avantajı sunacak.” 

Web: http://www.egeyapi.com/modernyaka


Geri Dön