15 / 05 / 2024

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.



Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde Türkiye genelinde iş gücü ve malzeme tedarik zincirinde yaşanan zorluklara karşın, iyi bir planlama gerçekleştirerek üretim ve satış süreçlerini başarılı bir biçimde yönettiklerini dile getiren İnanç Kabadayı, “Yatırım araçlarını kıyasladığımızda, gayrimenkul ülkemizde her dönemde en güvenli liman olma özelliğini sürdürüyor.” şeklinde konuştu.

Ege Yapı Modern Yaka nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Önümüzdeki dönem planlamalarında inşaat ve geliştirme aşamasında olan toplamda 7 yeni projeleri olduğunu kaydeden İnanç Kabadayı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Güçlü finansal yapımız ve son teknolojik gelişmelerle uyumlu mühendislik çözümlerimiz ile sektördeki faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli yapı stokunu geliştirmek için 2023 hedefleri doğrultusunda önümüzdeki 2 yıl içinde yaklaşık 7 milyar TL değerinde, İstanbul ve İzmir’in en değerli lokasyonlarında 7 projelik bir yatırım hamlesine başladık. Her dönem ekonomiye katma değer sağlayan bir marka olarak başarı ile kapattığımız 2021 yılının ardından 2022 yılı için yüzde 30 oranında büyüme ve toplamda planladığımız 7 proje ile 1700 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz.”


Geri Dön