15 / 05 / 2024

modern yaka lansman

modern yaka lansman

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Ispartakule Modern Yaka 14 ay sonra teslim! 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinin teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanıyor. 60 ay vade imkanı da sağlanan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka, İstanbul Ispartakule'de konumlanıyor. Modern Yaka Ispartakule projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Modernyaka fiyat Ocak 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule'de hayata geçirilmesi planlanan ModernYaka projesinin detayları belli oldu. ModernYaka projesinin konut bilgilerine ve fiyat listesine haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat bilgisi...

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

modern yaka lansman Haberi

modern yaka lansman

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Ege Yapı, Ispartakule'de hayata geçirdiği yeni projesi ModernYaka’yı bugün Raffles'ta gerçekleştirilen basın toplantısıyla görücüye çıkardı. Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında hayata geçirilecek olan ve 1 milyar 800 milyon lira yatırımla yükselecek olan Ege Yapı  ModernYaka projesinin tanıtım toplantısına Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Proje Tasarımcısı Y. Mimar Uğur Özer Özgüven ve Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş ve  katılım sağladı.

7 milyar liralık yatırımın ilk halkası

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Modernyaka projesinin lansmanında yaptığı konuşmada önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamada bugüne kadar hayata geçirdikleri birçok proje ile dokundukları bölgelerin çehresini değiştirdiklerini söyleyen İnanç Kabadayı, “Bu çerçevede her dönem ülke ekonomisine ve istihdama sağladığımız katma değerle gurur duyuyoruz....